Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Tilmeld dig og spar 10 %
Bente S. Sørensen
Jægerspris, DK
Det ER ret nemt!!
Positivt overasket over de lækre måltidskasser, som vi p.t. har fået leveret 8 af...Varerne er friske og velsmagende og det passer fint med portions størrelserne, på trods af 2 halv store drenge og en sulten mand :-)
Og hvor er det fedt - ikke at skulle handle og finde på hele tiden - kan varmt anbefale retnemt.dk :-)

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

Slip for at spekulere over aftensmaden

Få sunde, komplette måltidskasser med opskrifter og alle råvarer leveret lige til døren.

  • Slip for at finde på aftensmaden
  • Spar tid på indkøb
  • Få nem aftensmad
  • Ingen binding
Fisk

Avokadoburger med laks — og ærter

(baseret på 323 kunders bedømmelse)

Ingredienser

2 grove burgerboller
2 avocadoer
2 bagekartofler
100 g friske slikærter
Persille
Salt og peber
100 g babyspinat
60 g røget laks

Ingredienser

3 grove burgerboller
2 avocadoer
3  bagekartofler
150 g friske slikærter
Persille
Salt og peber
150 g babyspinat
90 g røget laks

Ingredienser

4 grove burgerboller
3 avocadoer
4 bagekartofler
200 g friske slikærter
Persille
Salt og peber
200 g babyspinat
120 g røget laks

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker og kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min. 
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
  3. Skyl persille og hak groft. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Skræl avocado, fjern stenen og skær i skiver. Skyl spinat.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med persille, salt, peber og friske ærter. Form 2 bøffer af mosen.
  5. Byg burgeren: læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker og kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
  3. Skyl persille og hak groft. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Skræl avocado, fjern stenen og skær i skiver. Skyl spinat.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med persille, salt, peber og friske ærter. Form 2 bøffer af mosen.
  5. Byg burgeren: læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Tilberedning – ca. 30 min.

  1. Skræl kartoflerne. Skær i mindre stykker og kog i en gryde med rigeligt vand i ca. 12 min.
  2. Tænd ovnen på 200 grader. Flæk burgerbollerne og lun dem i ovnen i ca. 4 min.
  3. Skyl persille og hak groft. Skold ærterne med kogende vand og skyl derefter i iskoldt vand. Si vandet fra. Hak dem fint (med skræl). Skræl avocado, fjern stenen og skær i skiver. Skyl spinat.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne. Mos dem med persille, salt, peber og friske ærter. Form 2 bøffer af mosen.
  5. Byg burgeren: læg skiver af avocado på bollen, dernæst kartoffelbøffen og top med spinat og røget laks.

Opskriften er venligst udlånt af www.iform.dk

Næringsindhold pr. person

Energi: 2425 kJ (580 kcal)

Energi (kJ) Energi (kcal) Energi (%)
Protein 345 82 14
Kulhydrat 1382 330 57
Fedt 698 167 29

Er du sulten efter mere?

Aftensmad Burger Opskrifter med fisk

Klar til at prøve retnemt?

Meld dig til LIGE NU og få 10 % rabat de første 2 gange og spar op til 284,-. Det er helt uforpligtende og du kan melde dig fra igen fra uge til uge.

tilmeld dig nu