Cremet pasta med bacon, broccoli og tomat
15-20
Budget
5 dages holdbarhed

Cremet pasta med bacon, broccoli og tomat

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie

Det skal du bruge

Løg
½ stk
Bacon
150 g
Persillade (Svovldioxid)
½ pose
Creme fraiche (Mælk, Laktose)
2 dl
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Broccoli
1 stk
Tomat
1 stk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 935 kcal
  • Fedt 51 g
  • Kulhydrater 82 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. 
  2. Sauce: Skræl løg og hak det fint. Varm en stegepande med høj kant op med lidt olie. Steg bacon ca. 3 min. til det er sprødt. Tilsæt løg og steg videre i 2 min. til de er blanke. Tilsæt ½ dl vand, hvidløg/persille mix og madlavningsfløde. Kog op og smag til med salt og peber. Sluk og lad det stå.
  3. Pasta og broccoli: Kog pastaen som anvist på pakken. Skær broccolien i buketter. TIP: Brug gerne stokken på broccolien. Kog broccoli med de sidste 4 min. Hæld vandet fra, vend pasta og broccoli med saucen og ½ spsk olivenolie.
  4. Skær tomat i tern og riv osten. Anret pastaen og drys med tomat og revet ost.