Nemme ideer til aftensmad

Nemme ideer til aftensmad

At lave nem og hurtig aftensmad er i manges tilfælde en forudsætning for, at hverdagspuslespillet kan gå op. Men når tiden ikke er til det, kan det være svært at komme på nye ideer til nem aftensmad. Så ender man hurtigt med at lave de samme 5-10 retter om og om igen. Heldigvis er der masser af inspiration at hente til dig, der leder efter nye ideer til nem aftensmad.

Inspiration til nem aftensmad

Nem aftensmad behøver ikke være ensbetydende med kedelig aftensmad. Det kræver blot lidt fantasi og kreativitet. Hvis du blot kan sætte 20-30 minutter af sidst på dagen til madlavning kan du nemt og hurtigt servere en lækker ret med masser af god smag. Her har du vores bedste bud på velsmagende og nem aftensmad, som kan serveres på ca. en halv time:

Vil du have mere inspiration til nem aftensmad? På ugens menu hos RetNemt finder du masser af lækre retter hver uge, perfekt til dig der nemt og hurtigt vil have god aftensmad på spisebordet.

Vælg mellem 60 forskellige retter hver uge

Lav mad til flere dage

En anden måde at spare tid og kræfter i køkkenet kan du med fordel lave mad til flere dage. Det kræver blot, at du laver større portioner, som du så fryser ned og gemmer til en anden dag, hvor tiden til madlavning er knap. Så skal du blot tø og varme maden, og så er der serveret nem aftensmad. Har du lidt rester fra gårdagens aftensmad kan du måske nøjes med at snitte lidt grøntsager og koge lidt pasta for at give retten mere fylde og næring.

Nem mad leveret til døren

Med en måltidskasse løber du aldrig tør for ideer til nem aftensmad. Her har du nemlig frit valg mellem en masse spændende opskrifter hver uge, så du kan prøve en masse forskelligt fra gang til gang. Alle vores opskrifter er udviklet af professionelle kokke, der har fokus på at udvikle velsmagende retter med masser af god smag. Foruden velsmagende og varieret aftensmad slipper du også for indkøb og tidskrævende planlægning. Du skal blot fortælle os, hvor mange personer og hvor mange dage, du vil have mad til. Så klarer vi resten!

Hos Retnemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og velsmagende aftensmad til hele familien. Vi leverer lige til døren, så du blot skal tilberede og nyde maden. Det er RetNemt!

Prøv en måltidskasse nu