Otte gode grunde til at vælge en måltidskasse

Måltidskasser kan være svære at gennemskue, hvis man ikke lige har prøvet dem. For hvad er fordelene – ud over at man får al aftensmaden leveret lige til døren? Vi har spurgt nogle af vores kunder, og her er deres svar på, hvad måltidskasser er.

1. Ret hurtigt

En af de mest mærkbare fordele ved en måltidskasse er, at du sparer tid. Tid på at overveje hvad der skal stå på bordet til aften. Du slipper for indkøbssedler, indkøb og køer ved kassen i supermarkedet. Fidusen ved en måltidskasse er, at du kan klare en hel uges planlægning og indkøb med ganske få klik hjemme fra sofaen. En stribe af vores retter kan tilberedes på blot 15-20 min., nogle har endda kun 5 minutters reel arbejdstid.

2. Ret økonomisk

I modsætning til hvad man måske skulle tro, så er en måltidskasse ret økonomisk. Med ugens madlavning på plads tyr du ikke så let til dyr take-away i ulvetimen eller på vej hjem fra job, og du ender ikke med at købe varer, som du glemmer bagerst i køleskabet og dermed ikke får brugt. Du undgår også nogle af de impulskøb, som vi kan blive fristet af, når vi sultne og småtrætte står i supermarkedskøen for at købe ind til aften.

3. Ret varieret

De fleste af os kender frustrationen over ikke at kunne finde på noget nyt til aftensmad. Med en måltidskasse slipper du for at servere de samme 5-10 retter uge efter uge. Vi har hver uge 60 forskellige retter at vælge imellem, og vores menu-team sørger for, at der er stor variation i retterne, så du kan få en sund, varieret måltidskasse.

Image alt text

4. Ret sundt

Sundhed handler om gode vaner, og gode vaner kommer af at gentage de gode valg igen og igen. Men når først eftermiddagssulten har sat ind, kræver det lidt ekstra at modstå fristelser og lysten til fed og fristende fast food. Derfor kan en måltidskasse med sunde, nærende måltider gøre det nemmere for dig og din familie at tage de sunde valg, når I planlægger ugens menu.

5. Ret bæredygtigt

Hver dag smider vi danskere tonsvis af madvarer ud, fordi de er blevet for gamle – måske blev de glemt bagerst i grøntsagsskuffen, eller vi fik købt for meget ind. Med en måltidskasse bestiller du kun det, du skal bruge til ugens madlavning. Du slipper for saucer, dressinger og krydderier, der løber ud af dato i køkkenskabene.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med bæredygtighed.

Image alt text

6. Ret inspirerende

Selv den mest erfarne kok kan få brug for inspiration til nye smage og anderledes retter. Med en måltidskasse kan du prøve retter fra alle verdenskøkkener og prøve opskrifter og smagssammensætninger, du måske aldrig selv ville have tænkt på.

7. Ret fleksibelt

Står den på torsdagshygge med vennerne i den kommende uge. Eller er der aftenmøder på arbejdet eller sandwich i grundejerforeningen? Så er det nemt at justere antallet af retter i måltidskassen, så du kun modtager det antal retter, du har brug for, og til det antal personer, du har brug for. Det er da ret fleksibelt, ikke?!

8. Ret involverende

Med en måltidskasse har du mulighed for at fordele kokketjansen derhjemme. Alle ingredienser er samlet i en kasse, og der følger en nem opskrift med, som er lige til at følge. Så der er (næsten) ingen undskyldninger for, at både små og store børn kan hjælpe til i køkkenet – enten i selskab med en voksen eller alene. På den måde oplever alle glæden ved at lave mad – og glæden ved at opleve andre spise den mad, man så fint har lavet.

Har du lyst til at prøve en måltidskasse eller læse lidt mere om, hvad vores måltidskasser indeholder, så klik på linket herunder.