Pasta med tomatpesto og pinjekerner
20-30
Vegetar
4 dages holdbarhed

Pasta med tomatpesto og pinjekerner

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt

Det skal du bruge

Pasta (Gluten)
200 g
Rød pesto (Mælk, Nødder, Laktose)
4 spsk
Solo hvidløg
⅓ stk
Pinjekerner
30 pose
Grana Padano (Æg, Mælk, Laktose)
25 g
Rucola salat
50 g
Løg
½ stk
Squash
½ stk
Aubergine
½ stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 680 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 85 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Kog pastaen i letsaltet vand i 8-12 min. til passende konsistens. Sigt vandet fra, men gem lidt af til senere.
  2. Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og læg dem i en skål. Panden skal bruges igen.
  3. Riv parmesan og gem den til anretning. 
  4. Hak løget fint. Skær squash og aubergine i tern ca. 1x1 cm. Skær hvidløg i helt tynde skiver. Steg løg og hvidløg i lidt olivenolie ved middel varme til de er klare. Skru op for varmen og steg squash med i ca. 4 min. så de får lidt farve. Smag til med salt.
  5. Bland den kogte pasta med tomatpesto og grøntsagerne. Tilsæt evt. lidt kogevand til passende konsistens. Servér med revet parmesan, rucola og drys med pinjekerner.