Vegetariske måltidskasser fra RetNemt

Vegetariske måltidskasser for enhver smag

Er du vegetar, eller ønsker du og familien at spise mere vegetarisk mad? Hos RetNemt tilbyder vi en vegetarisk måltidskasse, så du kan få leveret spændende og velsmagende vegetariske retter uge efter uge. Det er ret lækkert!

Er en vegetarisk måltidskasse løsningen for dig?

Du ved det sikkert allerede, men det er blevet en del af de officielle kostråd at spise mindre kød og flere bælgfrugter. Er du allerede vegetar, ved du sikkert, at der findes oceaner af lækre og velsmagende vegetarretter. Er du omvendt ny på den vegetariske front, synes du måske, det kan være udfordrende at finde på varieret, grøn aftensmad. Måske er du ikke helt på hjemmebane, når der skal laves mad med grønne asparges og kikærter, og du aner måske heller ikke, hvad du skal stille op med bønner og linser. Det er du helt sikkert ikke alene om.

Uanset om du allerede er vegetar, eller du blot går med ønsket om at skære ned på kødforbruget i hverdagen, kan en vegetarisk måltidskasse være løsningen for dig. Her får du velsmagende vegetarretter leveret lige til døren.

Vegetariske måltidskasser med inspirerende retter

I en travl hverdag er der ikke meget tid til madplaner og indkøb. Og da slet ikke til at finde på nye og spændende vegetarretter. Bare rolig – den klarer vi. Fortæl os blot, hvor mange personer og hvor mange dage du vil have mad til, så leverer vi din vegetariske måltidskasse lige til døren. Vores dygtige kokketeam har udviklet en lang række vegetaretter, så du kan prøve en masse forskelligt og få gode smagsoplevelser på tallerkenen. For tro det eller vej – vegetarisk mad er andet end bare salater.

Her har du nogle bud på lækre vegetarretter, du kan forkæle smagsløgene med:

Lyder det ikke bare lækkert? Vi kan afsløre, at alle disse vegetariske retter smager fuldstændigt forrygende. Der er altså masser at se frem til, når du vælger kødet fra og prøver kræfter med en vegetarisk måltidskasse. Maden er både mættende og rig på smag. Det bedste af det hele er, at vi leverer alt, hvad du skal bruge til at tilberede maden lige til døren. Du skal blot sørge for at have salt og peber, smør eller madolie samt sukker og hvedemel liggende derhjemme. Meget nemmere bliver det vist ikke!

Vil du have mere inspiration til vegetariske retter? Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers med lækre vegetarretter.

Vegetariske måltidskasser med udgangspunkt i kostrådene

Når du ikke spiser kød, skal du have dine proteiner et andet sted fra. Hos RetNemt har vi fokus på at gøre det let at servere sund og velsmagende aftensmad. Vores vegetariske retter er ingen undtagelse. Vores vegetariske måltidskasser er udviklet af professionelle kokke, der sikrer en korrekt næringssammensætning i din aftensmad. Derfor behøver du slet ikke bekymre dig om, om du nu også får tilstrækkeligt med for eksempel protein. Det giver en masse frihed, så du blot kan fokusere på at nyde maden. Vi sammensætter din vegetariske måltidskasse ud fra de officielle kostråd, og vi går meget op i kvaliteten af vores råvarer, så du altid får friske varer leveret til døren.

Er du fristet til at prøve en vegetarisk måltidskasse? Med en vegetarisk måltidskasse kan du opdage en helt ny verden af smag og lækre vegetariske retter, så du kan skrue max op for madglæden derhjemme.

Prøv en måltidskasse nu