Chili/cheddar-bagel med grillost og ajvar-hummus
Vegetar
4 dages holdbarhed

Chili/cheddar-bagel med grillost

og ajvar-hummus
Ny opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Lækker spicy bagel med grillost (haloumi type), salat og skiver af æble serveret med gulerodsfritter og en skøn og velsmagende hummus med ajvar. Perfekt til en kødfri dag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Gulerod
3 stk
Majsstivelse
½ pose
Mynte, frisk
½ pk
Ajvar
1 pose
Kikærter
½ dåse
Citron
½ stk
Chili/cheddar-bagel
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Grill-ost
125 g
(Mælk, Laktose)
Æble
1 stk
Grov luksus salat
100 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
882 kcal
Fedt:
31 g
Kulhydrater:
116 g
Protein:
36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
 Skræl gulerødder, skær dem i stave og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys majsstivelse, salt og peber over og vend dem rundt med fingrene. Dryp lidt olie på og bag dem i ovnen i ca. 12-15 min. så de stadig har godt bid.
 Skyl mynten og tag bladene af stilken. Hæld væden fra kikærterne og blend med ajvar og mynteblade. Smag til med salt og 1-2 spsk citronsaft.
Flæk bagels og lun dem med i ovnen de sidste 5 min.
 Skær ost i ½ cm tynde skiver og læg dem med i ovnen 4-5 min. til de tager lidt farve. Alternativt kan de steges på en (grill)pande. Krydr med salt og peber.
 Skyl æble, fjern kernehus og skær i helt tynde skiver. Smør bagels med et tyndt lag ajvar-humus, fyld op med salat, top med ost og skiver af æble. Læg bageltoppen på og pres let sammen. Servér gulerodsfriiter og resten af ajvar-humus til.
Håber maden smager!