Hurtig aftensmad på 20 minutter

Hurtig og inspirerende aftensmad på 20 minutter

I en hektisk hverdag kan det være en udfordring at finde tid til at lave sund og velsmagende aftensmad. Hos RetNemt ved vi, at tiden er dyrebar, især når man jonglerer med arbejde, børn og diverse fritidsaktiviteter. Derfor har vi gjort det til vores mission at gøre aftensmaden både nemmere og mere inspirerende – selv når du kun har 20 minutter.

Fra køleskab til spisebord på rekordtid

Forestil dig dette. Du træder ind ad døren efter en lang dag, og inden længe sidder hele familien rundt om spisebordet og nyder et frisklavet aftensmåltid. Med vores opskrifter behøver dette ikke være en drøm. Vores opskrifter er designet således, at de passer perfekt ind i den travle families livsstil - hurtige måltider, hvor du hverken behøver gå på kompromis med smag eller variation.

Vil du have hurtig aftensmad uden besvær? Gå på opdagelse på ugens menu, hvor du hver uge finder et spændende udvalg af hurtige retter, der kan serveres efter bare 15-20 minutter.

Se denne uges hurtige retter her

Lav aftensmad på 20 minutter

Hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan trylle smagfulde retter frem på kun 20 minutter? Hos RetNemt tror vi på, at god mad ikke behøver tage lang tid. Derfor har vi udviklet et hav af inspirerende retter, der kan serveres efter kun 15-20 minutter. Her er 8 bud på velsmagende retter, som er klar til at blive serveret efter bare 15-20 minutter:

Få mere inspiration til hurtige retter
 Hurtig og inspirerende aftensmad på 20 minutter
Omelet med karry og sprøde grøntsager fyldt med mættende og bulgur. Serveret med groft brød og frisk dip med ketchup. Nemt og smagfuldt til en kødfri dag.

Tips til hurtig aftensmad på 20 minutter

Når det kommer til at lave hurtig og inspirerende aftensmad på kun 20 minutter, er der mange smarte tips og tricks at hente.

  • Planlæg ugemenuen på forhånd. På den måde sparer du tid, da du ikke først skal til at bladre samtlige kogebøger igennem for at finde en opskrift, inden du starter på selve madlavningen.
  • Brug så få ingredienser som muligt. Det siger sig selv, at jo færre ingredienser du skal tilberede, jo hurtigere kan du komme i mål med retten. Vælger du for eksempel en pastaret, kan du formentligt komme i mål med at snitte grøntsager eller lignende, mens pastaen koger.
  • Vælg hurtigt tilberedte ingredienser. Sørg for, at retternes base består af ingredienser med minimal forberedelsestid. Pasta eller couscous er gode eksempler, og vælger du proteinkilder som fisk eller tynde kyllingebrystfileter kan de tilberedes meget hurtigere, end hvis du først skal til at tænde ovnen og lade kødet langtidsstege
  • Hold tilbehøret simpelt. Du kan med fordel lave en simpel salat, der kun kræver at snitte grøntsager og blande det hele sammen i en skål.
Tips til nem og sund aftensmad

Hurtig aftensmad leveret til døren

Hos RetNemt Måltidskasser ønsker vi at give vores kunder de bedste forudsætninger for at kunne lave lækker og varieret aftensmad på bare 15-20 minutter. Er du træt af at servere de samme 5-10 retter om og om igen? Med vores koncept kan du sammensætte en inspirerende ugemenu med bare få klik. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge er der altid noget for enhver smag, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter. Fra klassiske danske hygge-retter til eksotiske retter fra forskellige verdenshjørner. Ugens menu har det hele, og når du har valgt, hvilke retter du kunne tænke dig, leverer vi simple opskrifter og alle de ingredienser, du skal bruge til at lave maden lige til din hoveddør. Perfekt til travle familier, der vil have masser af kulinarisk inspiration i hverdagen – selv når tiden til madlavning er knap!

Prøv en måltidskasse nu