Inspiration til den perfekte julemad

Inspiration til den perfekte julemad

Kalenderen skriver december, og vi ved alle, hvad det betyder. Det er tid til at skrue max op for julehyggen. Julehyggen forbinder mange med god julemad. Her finder du masser af inspiration til lækre juleretter, som du nemt og hurtigt kan servere til julemiddagen.

Julehygge er lig med julemad

Julemad er for langt de fleste en vigtig tradition, når der fejres jul i december. Med lækker julemad på spisebordet, et nydeligt juletræ pyntet med julekugler og en julestjerne, klassisk julemusik og ikke mindst glade gæster er scenen sat for en dejlig julemiddag. Mangler du inspiration til nem og lækker julemad, som vil imponere dine sultne gæster? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig masser af inspiration til spændende juleretter, der er nemme og hurtige at lave. Så skal du blot fokusere på at hygge dig med dine gæster.

Vidste du, at du med RetNemt Måltidskasser kan gøre det legende let at lave nem og lækker dansk julemad til hele familien? I december måned finder du hver uge hele 5 lækre juleretter på menuen, der sætter god smag på julen. Fortæl os blot, hvilke retter du kunne tænke dig at spise – så leverer vi din julemad lige til døren.

Klassisk juleand med rødkål og kartofler

Juleaften spiser de fleste andesteg og/eller flæskesteg med brun sovs, brunede kartofler og naturligvis rødkål. En klassisk juleret, som mange har set frem til at sætte tænderne i hele december måned. Kunsten er lave anden på en måde, så skindet bliver sprødt og kødet får den fantastiske smag og saftighed, som den er kendt for. Hvis du vil slippe for at bruge hele din juleaftensdag i køkkenet kan du med fordel lave vores juleand med rødkål og brune kartofler. Her får du alt det bedste fra julen - nemlig confiteret andebryst- og lår, to slags kartofler, færdiglavet rødkål og andesauce. Retten kan laves på 30 minutter, så du har meget mere tid til at nyde dagen med din familie.

Se opskriften her
Juleand med rødkål og kartofler

Medister med grønlangkål og kartofler

En anden klassiker, som du med fordel kan lave i juletiden, er lækker medister med grønlangkål og kartofler. Retten er en sikker vinder, da den indeholder ingredienser, som danskerne er kendte for at holde af uanset årstiden. Også denne ret kan laves på bare 30 minutter, så du slipper for at bruge hele dagen i køkkenet, når du inviterer venner og familie over til en herlig julemiddag.

Se opskrift
Medister med grønlangkål

Nøddefrikadeller med grønkålssalat

Mange tænker straks på andesteg og flæskesteg med sprøde svær, når vi taler julemad. Dog kan det nu altså sagtens lade sig gøre at lave vegetarisk julemad, der både har den gode smag og velkendte duft af jul. Et godt eksempel på en lækker vegetarisk juleret er nøddefrikadeller med grønkål, nødder og svesker. Den er lige til at sætte tænderne i!

Prøv opskriften
Nøddefrikadeller med grønkålssalat

Fyldt mørbrad med svesker og æbler

Vil du imponere selskabet til julefrokosten med en lækker juleret, foreslår vi at servere fyldt mørbrad med svesker og æbler, serveret med kartofler, sovs og appelsinglaseret fennikel. Retten både smager og dufter af jul, så du og dine gæster rigtigt kan komme i julestemning. Meget bedre bliver det vist ikke!

Prøv opskrift
Fyldt mørbrad med svesker og æbler

Fisk med sennepsauce og bacon

Er du til juleretter med fisk, kan du prøve at servere en lækker fisk med sennepsauce og bacon. En velsmagende fiskeret med ovnbagt mørksejfilet og lækkert tilbehør bestående af peberrod, hakket æg, kartofler og bacon. Det lyder ret lækkert, ikke?

Se opskriften her
Fisk med sennepsauce og bacon

Vil du slippe for at stå i køkkenet hele juleferien? Med en måltidskasse fra RetNemt kan du nemt og hurtigt servere lækker dansk julemad for familie og venner. I december måned finder du hele 5 lækre juleretter på menuen hver uge. Fortæl os blot, hvilke retter du kunne tænke dig at spise – så leverer vi din julemad lige til døren.

Prøv en måltidskasse nu