Måltidskasser til 1 person

Måltidskasser tilpasset til 1 person

Bor du alene, og vil du have sund og velsmagende aftensmad til én person? Uanset om vil gøre madlavningen lettere, skrue op for de gode smagsoplevelser, slippe for madplaner og indkøb eller noget helt fjerde, er der mange fordele ved at vælge en måltidskasse tilpasset til én person.

Prøv en måltidskasse nu

Med en måltidskasse kan du gøre madlavningen til en leg og skrue max op for madglæden i hverdagen.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser med aftensmad tilpasset til 1 person

Hvis du bor alene, har du måske oplevet de mange udfordringer, der følger med at lave aftensmad til én person. Du står ene og alene for madplaner, indkøbslister, indkøb og madlavning, hvilket hurtigt bliver en tidskrævende affære. Efter en lang arbejdsdag har du måske mest af alt bare lyst til nem aftensmad, så du hurtigere kan få lov til at slappe af efter en lang dag, og i mangel på bedre ideer ender du måske med at bestille fastfood eller lave en af de sædvanlige retter, som du i øvrigt fik tre gange i sidste uge. Heldigvis behøver nem aftensmad ikke at betyde, at du skal gå ned på madglæde og de gode smagsoplevelser i hverdagen. Med en måltidskasse kan du skrue max op for madglæden og nyde de mange fordele ved at få aftensmaden leveret lige til døren. Du skal blot fortælle os, hvor mange retter du kunne tænke dig, så klarer vi resten. Selvom man som minimum skal bestille retter til 2 personer, kan du nemt tilpasse din ugemenu, så du kan lave mad til 2 dage ad gangen. Alternativt kan du blot putte den overskydende mad fra aftensmaden i køleskabet, så du kan nyde maden til frokost næste dag. Får du gæster en aften, har du mad nok til to personer. Får du mere end to gæster, kan du nemt supplere retterne med ekstra ingredienser såsom grøntsager og brød, så der er rigeligt med mad til alle. Det gør det nemt og fleksibelt at få leveret måltidskasser.

Prøv en måltidskasse nu

Vælg mellem 60 forskellige retter hver uge

Måltidskasser tilpasset til 1 person

Vælger du vores måltidskasser til 2 personer, kan du tilpasse din ugemenu og lave aftensmad til flere dage ad gangen. Det sparer tid på madlavning i hverdagen.

Måltidskasser giver ny inspiration

Med hele 60 forskellige retter at vælge mellem hver uge er det ingen sag at sammensætte en inspirerende ugemenu til én person, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen.

Måltidskasser leveret lige til døren

Alt, du skal gøre, er at vælge dine favoritter blandt vores 60 ugentlige retter, så leverer vi din måltidskasse med nem og lækker hverdagsmad lige til hoveddøren.

Skab madglæde i hverdagen med en måltidskasse

Når tiden til madlavning er knap, ender man hurtigt med at servere de samme 5–10 retter om og om igen. Dog kan du med en måltidskasse tilpasset til én person gøre det både nemt og hurtigt at lave nye og velsmagende retter. Med hele 60 forskellige retter at vælge mellem hver uge kan du forkæle smagsløgene med nye smagsoplevelser hver gang, og hvem ved – måske får du dig nogle nye favoritter, som du kan lave igen og igen for at pifte hverdagsmaden op. Uanset om du er til ekstra sunde retter, vegetariske retter, eksotiske retter eller noget helt fjerde, kan du være helt sikker på at finde spændende og inspirerende retter på ugemenuen, der skaber masser af madglæde i din hverdag. Det bedste af det hele er, at de fleste retter i vores måltidskasser kan laves på ca. 30 minutter. På den måde kan du spare masser af tid, som du så kan bruge på noget andet. Alle vores opskrifter er udviklet af professionelle kokke, der har fokus på den gode smagsoplevelse, så du kan nyde sund og velsmagende aftensmad – hver uge. Med alle ingredienser leveret lige til døren skal du blot fokusere på at tilberede maden. Meget nemmere bliver det vist ikke!

Når hverdagen er tempofyldt, kan det være rart med en hjælpende hånd i køkkenet. Hos RetNemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og velsmagende aftensmad, der passer til netop dine ønsker og behov. Med vores 60 ugentlige retter er der altid noget for enhver smag. Det er RetNemt!

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om måltidskasser tilpasset til én person

Læs mere om levering og betaling.