Nemme og hurtige måltidskasser

Måltidskasser med nem og hurtig aftensmad

Fuld af gode intentioner handler du stort ind til den kommende uge. Måske har du endda sammensat en madplan med nye og spændende retter. Men når klokken bliver 17 en mandag aften, og sofaen kalder på dig efter en lang dag, så er det umenneskeligt svært at finde overskud til at snitte, hakke og stege. Kender du det? Men en måltidskasse med nemme og hurtige måltider slipper du for at bruge hele aftenen i køkkenet. Så er der mere tid til det, der betyder noget.

Prøv en nem måltidskasse

Vælger du en nem og hurtig måltidskasse, får du masser af nemme og smagfulde retter, der er hurtige at tilberede, leveret lige til døren.

Prøv en måltidskasse nu

Nemme måltidskasser til hele familien

Vil du gerne spare tid i køkkenet, så du i stedet kan bruge den på at være sammen med din familie? Det behøver ikke tage lang tid at lave god og velsmagende mad. Men en måltidskasse med nemme retter kan du servere lækker aftensmad for hele familien på bare en halv time. Vi leverer dine råvarer lige til døren, så du slipper for indkøb og tidskrævende planlægning. Du skal blot fortælle os, hvor mange personer og hvor mange dage, du vil have mad til. Du bestemmer også helt selv, hvad der skal i din måltidskasse. Vælg lige præcis dét, der falder i din og familiens smag. Så klarer vi resten.

Prøv en nem og hurtig måltidskasse

Nemme måltidskasser for enhver smag

Nem og hurtig aftensmad behøver ikke at betyde, at du må nøjes med at servere uinspirerende retter. Tværtimod! Hos RetNemt har vi et hav af spændende opskrifter, der kan laves på under en halv time, og som helt sikkert vil imponere både store og små.

Her er nogle eksempler på nemme og hurtige retter, som du kan være heldig at finde på ugens menu. Alle disse retter kan du servere på under 30 minutter:

Du kan frit vælge mellem 60 forskellige retter hver uge, og du kan altid se, hvor lang tid det tager at tilbrede maden. Det gør det nemt at vælge de måltider, der passer bedst til dig og din situation.

Nemme og hurtige måltidskasser
Måltidskasser med nem og lækker hverdagsmad

Vores måltidskasser er perfekt til dig, der gerne vil gøre det både nemt og hurtigt at servere lækker aftensmad for hele familien i en travl hverdag.

Måltidskasser giver ny inspiration

Med masser af lækre nemme og hurtige retter at vælge mellem på menuen hver uge kan du og familien skrue max op for madglæden i hverdagen.

Nemme måltidskasser leveret lige til døren

Vores måltidskasser med nem og varieret aftensmad er perfekt til hele familien. Der er altid noget for enhver smag, så I kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

Gode grunde til at vælge en måltidskasse

Der er mange gode grunde til vælge en måltidskasse. En af dem er, at du er med til at mindske madspild, når du handler hos os. Vi tilpasser nemlig så vidt muligt dine ingredienser, så mængden passer til det, som du skal bruge til at lave maden. En anden fordel er, at vi tilbyder 100 procent tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis dine råvarer ikke lever op til vores kvalitetskrav, så erstatter vi den med en anden vare. Helt uden omkostninger, naturligvis.

Hos RetNemt er du desuden sikret:

  • Opskrifter, der er udviklet af professionelle kokke
  • Velsmagende aftensmad, som kan laves på ned til 20 minutter
  • Sunde og varierede måltider med friske råvarer
  • Mere tid i hverdagen uden behov for indkøb og unødvendig tid i køkkenet.

Vil du have mere tid i hverdagen? Med en måltidskasse slipper du for indkøb og tidskrævende planlægning. I stedet er der lagt op til masser af madglæde og hygge.

Prøv en måltidskasse nu

Ofte stillede spørgsmål om vores nemme måltidskasser

Læs mere om levering og betaling.