Lynstegt pestokylling med rucola og fuldkornspasta
5 dages holdbarhed

Lynstegt pestokylling

med rucola og fuldkornspasta
4.12 (271)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ægte og uforfalsket smag af Italien. Stegt kylling med mandler og rucola serveret med salattern og fuldkornspasta. Lækkert og hurtigt.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Fuldkornspasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Kyllingeinderfilet
300 g
Saltede mandler
1 pose
(Nødder)
Hvidløg
1 fed
Lys balsamico
2 spsk
(Svovldioxid)
Rød pesto
½ glas
(Mælk, Laktose)
Gulerod
2 stk
Rucola salat
50 g
Salatost i kryddermarinade
40 g
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 785 kcal
  • Fedt: 28 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 10-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Varm olie på en pande ved god varme. Krydr kyllingen med salt og peber og brun af på alle sider. Skru ned til middel varme og steg til kyllingen er netop gennemstegt ca. 10 min. i alt.
Hak imens nødderne groft. Pil og hak hvidløg. Kom hvidløg og balsamico ved kyllingen de sidste 2 min. af stegetiden. Tilsæt pesto og smag til med salt og peber. Spæd til med en smule af pastavandet.
 Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
Skyl og tør rucola. Vend det sammen med pasta og kylling. Drys ostetern og nødder over og servér. TIP: Brug evt. olien fra salatosten som ekstra dressing. Spis gulerodsstave til.
Håber maden smager!