færdigretter til døren

Måltidskasser med færdigretter

Efter en lang dags gøremål vil de fleste bare gerne hjem og slappe af og bruge tid med familien. Det kan være svært, når madlavningen venter i køkkenet. Synes du, at det kan være svært at skulle forholde sig til at spise sundt og tænke på madplaner, indkøbsture og gode råvarer i en travl hverdag? Hos RetNemt Måltidskasser har vi løsningen til dig, der ønsker at prioritere sund aftensmad i en travl hverdag.

Prøv en måltidskasse med hurtige retter

Vælger du en måltidskasse med hurtige retter, kan du servere nem og lækker aftensmad efter bare 15-20 minutter.

Prøv en måltidskasse nu

Måltidskasser med 'Nem på 5'-retter

Har du svært ved at få hverdagspuslespillet til at gå op? Hos RetNemt har vi lanceret et smart koncept, ‘Nem på 5’ – her får du sunde og varierede retter, som du kan tilberede på bare fem minutter, leveret lige til døren. Den perfekte løsning til børnefamilier, der gerne vil spare tid i hverdagen uden at gå på kompromis med den gode smagsoplevelse. Når du vælger retter til din måltidskasse, skal du blot klikke på kategorien ‘Nem på 5’. Her ser du vores ugentlige udvalg af hurtige retter, der blot kræver fem minutters aktiv tilberedningstid, inden de skal steges, koges eller varmes i ovnen. Det vil altså sige, at selvom retterne måske først kan serveres efter ca. 20-30 minutter, kræver det altså kun ca. 5 minutters aktiv madlavning, før retterne blot skal passe sig selv inden servering. Madlavningen kræver med andre ord en minimal indsats fra din side.

Her kan du se et udpluk af vores lækre ‘Nem på 5’-retter, som du kan være heldig at finde på ugens menu:

Prøv en måltidskasse med 'Nem på 5'-retter
Færdigretter til døren

Gør hverdagen nemmere med 'Nem på 5'-retter

Hverdagen er for mange børnefamilier ensbetydende med et hektisk skema med arbejde, skole, børn der skal hentes og bringes, fritidsaktiviteter, lektielæsning, indkøb og madlavning samt andre huslige pligter. Med vores ‘Nem på 5’-koncept ønsker vi at gøre hverdagen nemmere og madlavningen mere ligetil. Vi leverer dine måltidskasser lige til døren, så du slipper for både planlægning, indkøbsture og ture til dagligvarebutikken. Du skal blot fortælle os, hvor mange dage og hvor mange personer, du vil have mad til. Så klarer vi resten. Meget nemmere bliver det ikke!

Måltidskasser gør madlavningen til en leg

Når du vælger måltidkasser med 'Nem på 5'-retter fra Retnemt, kan du servere nem og lækker aftensmad for hele familien i løbet af ingen tid.

Ny inspiration til hurtig aftensmad

Med vores 'Nem på 5'-retter kan du forkæle smagsløgene og skrue max op for madglæden i hverdagen. Retterne kræver en minimal indsats i køkkenet.

Spar tid i hverdagen med måltidskasser

Slip for både planlægning og indkøb. Vælger du måltidskasser fra RetNemt, får du din hverdagsmad leveret lige til døren.

RetNemt Måltidskasser forener sundhed og færdiglavet mad

Nem og hurtig mad behøver ikke at være lig med usund mad. Hos RetNemt kan du trygt vælge ‘Nem på 5’-retter. Når vi sammensætter vores retter, tager vi tager nemlig udgangspunkt i De Officielle Kostråd, og alle vores retter er ernæringsberegnet, så du nemt kan få et overblik over mængden af protein, kulhydrater og fedt i den enkelte ret. Det gør det nemt for dig at træffe det sunde valg. Du kan desuden være helt sikker på, at retterne i dine måltidskasser er lavet med råvarer af god kvalitet. Det betyder, at du blot kan fokusere på at nyde maden i selskab med familien.

Vil du spare tid på madlavningen i hverdagen? Med en måltidskasse kan du få sund og varieret aftensmad leveret lige til døren. Med frit valg mellem 60 forskellige retter hver uge er der altid noget for enhver smag, der vil imponere både store og små.

Prøv en måltidskasse med færdigretter

Ofte stillede spørgsmål om måltidskasser med færdigretter

Læs mere om levering og betaling.