4 ideer til søde sommersnacks

4 ideer til søde sommersnacks

Sommeren byder på varme dage og lyse aftener, som gør det til den perfekte tid at nyde lækre, kølige snacks. Her får du fire nemme opskrifter, der vil give dig og dine gæster en forfriskende smagsoplevelse i sommervarmen.

Frit valg mellem 60 retter

Jordbær- og hyldeblomstis

Sommersødme i hver bid! Jordbær- og hyldeblomstis er den perfekte forfriskning i sommervarmen. Kombinationen af søde jordbær og den forfriskende smag af hyldeblomst gør denne is til et sikkert sommerhit blandt både voksne og børn.

Sådan gør du:

 1. Bland hyldeblomstsaft, vand og eventuelt lidt citronsaft sammen i en kande og fordel i ispindeforme.
 2. Skær jordbær i tynde skiver og fordel i ispindeformene.
 3. Kom pinde i og sæt på frys i nogle timer.
Jordbær- og hyldeblomstis

Rabarbertrifili

Rabarbertrifli med vaniljecreme og smuldrende makroner er den perfekte sommersnack til at køle ned i sommervarmen. Denne trifili er en skøn kombination af syrlig rabarberkompot, sød vaniljecreme og sprøde makroner, der tilsammen skaber en fortryllende smagsoplevelse.

Sådan gør du:

Fyld et mindre glas med skiftende lag af hjemmelavet syrlig rabarberkompot, sød vaniljecreme og knuste makroner, og forbered dig på en fortryllende smagsoplevelse i hvert lag.

Rabarbertrifili

Frosne chokoladeovertrukne bananer

Banana split 2.0: Let frosne bananer dyppet i smeltet chokolade og drysset med krymmel – den ultimative søde forfriskning i varmen. Dette er en nem og sjov snack, som hele familien vil elske.

Sådan gør du:

 1. Skær bananer i halve og sæt dem på ispinde.
 2. Kom i fryseren i 1-2 timer, indtil de er let frosne.
 3. Dyp de frosne bananer i smeltet chokolade.
 4. Drys med krymmel eller hakkede nødder efter eget ønske.
Frosne chokoladeovertrukne bananer

Vandmelondrik med citron og mynte

Sommerens signaturdrik: vandmelondrik med citron og et strejf af frisk mynte, der køler og giver fornyet energi på en varm sommerdag. Denne drik er både forfriskende og let at lave.

Sådan gør du:

 1. Skær melon i skiver.
 2. Blend vandmelonen med en smule sukker.
 3. Smag til med citronsaft.
 4. Server i glas med isterninger og mynte.
Vandmelondrik

Med disse fire opskrifter på søde sommersnacks kan du tilføje et strejf af sødme og friskhed til din sommer. Nyd dem på terrassen, i haven eller ved stranden, og lad hver bid bringe en ekstra dosis sommerhygge.