Subcategory poster

Ovnretter

Vil du gerne lave noget i ovnen, så er ovnretter lige det, du leder efter til dagens aftensmåltid. For de fleste må aftensmaden gerne være relativt hurtigt overstået, i hvert fald i hverdagene, hvor der ofte er rigtig meget at se til. Ovnretter er fantastiske, da de passer sig selv det meste af tiden. Det giver dig mulighed for at ordne andre ting, imens maden bliver færdig i ovnen, og det kan indimellem være dét, der gør, at hverdagen lige nøjagtig hænger sammen. Hvis du synes, ovnretter lyder som en kedelig omgang, så tager du fejl.

Kylling i fad med dijon, estragon og kartofler
Ruller med salvie og seranoskinke hertil bulgursalat
Kylling på aubergine-tomat bund
Enchiladas med kidneybønner, koriander og nachos
Italienske oksekødboller i pasta - pesto
Mexicanske kødboller i spicy tomatsauce
Mac n' Cheese med kyllingekødboller
Ovnklar lasagne bolognese
Ovnklar carbonara
Frikadeller med stuvet grønt

LAV NEM GÆSTEMAD I OVN

Mad i ovnen kan sagtens være spændende og inspirerende – det gælder bare om at være lidt kreativ. Og når du ikke orker at være kreativ, så kan du dykke ned i vores udvalg af ovnretter her på siden.
Vi har samlet et stort udvalg af lækre og sunde retter, der ovenikøbet er utroligt nemme at lave, og som sjældent tager dig mere end 30 minutter. Vi synes nemlig ikke, aftensmaden behøver være kedelig, bare fordi den er nem at lave, og derfor kan du roligt stole på, at vores opskrifter skaber stor begejstring.

Føler du for at lave nemt aftensmad i aften, der bare skal smides i ovnen, hvorefter det passer sig selv? Her på siden kommer vi med en masse gode bud, og et af dem er fx vores ovnbagt aubergine med krydret oksekød. Denne ret er utrolig populær, ikke kun fordi den er nem, men også fordi den er fuld af smag, og så kan den spises af hele familien. Et andet godt bud på en lækker ovnret er urtestegt skinkemignon med chilicreme. Marinér skinkemignonen og smid den i ovnen sammen med søde kartofler og en sprød salat ved siden af. Så kan du glæde dig til en sund ret, der er utrolig nem at lave og som smager fantastisk.
Ovnretter er altid en god ide, ikke mindst som gæstemad. Mad i ovnen giver dig nemlig mulighed for at bruge mere tid på dine gæster. Du kan forberede maden på forhånd, og når gæsterne kommer, smider du maden i ovnen, hvorefter du har tid til at være nærværende med dem, du holder af. Så bliver det ikke meget nemmere både at servere god mad, men også at være en fantastisk vært.

VORES OVNRETTER ER RET NEMME

Hos RetNemt Måltidskasser ønsker vi at gøre det nemt og simpelt at lave spændende og velsmagende mad i en travl hverdag. Derfor er alle vores opskrifter udviklet af eksperter for at sikre en perfekt sammensætning af råvarer og ingredienser, samtidig med, at det ikke må blive for tidskrævende. Hvis du endnu ikke har haft glæde af vores måltidskasser, så er det bestemt på tide. Vi tilbyder mere en 12 forskellige kasser, og her er derfor noget både for dig der elsker fisk, foretrækker vegetarisk mad eller er vild med pasta.