Subcategory poster

Opskrifter med gris

I Danmark er vi gode til at spise svinekød, i hvert fald hvis man sammenligner med mange andre europæiske lande. Men svinekød er også den slags kød, der deler vandene, for det er nemlig ikke alle religioner, der spiser det. Herhjemme er det dog ikke så sært, at vi er vilde med det.

PRØV EN LÆKKER RET MED SVINEKØD HER

Svinekød er hovedingrediensen i et par af landets nationalretter. Både karbonader og frikadeller bliver spist flittigt i de danske hjem, og det er ikke mindst noget, som de fleste børn elsker. Når du tænker på dine bedste forældres favoritretter, så indgår der garanteret svinekød på den ene eller anden måde.
Svinekød har en meget mild smag, der egentlig ikke smager af særlig meget, før du tilsætter nogle krydderier. Det er derfor vigtigt at krydre kødet godt, så du kan få den helt rette smag frem.

Skal aftensmaden bestå af svinekød i aften, så dyk ned i vores mange spændende opskrifter her hos RetNemt. Vi har sørget for nogle inspirerende opskrifter med svinekød, der er nemme og hurtige at lave samtidig med, at de er sunde og velsmagende. Vores opskrift med karamelliseret svinekød er et hit hos de fleste. Denne ret er utrolig simpel at lave og tager kun 25 minutter. Kombinationen af kokosmælk, sød chilisauce, fiskesauce og ris giver smagfulde associationer til det asiatiske køkken.
Hvis aftensmaden skal være lidt anderledes, bør du ikke gå glip af vores opskrift med indonesiske frikadeller med tabouleh. Her finder du nogle spændende smagskombinationer samt en frisk og lækker salat, som hele familien helt sikkert vil kunne lide. Du kan også vælge at gå med en sand klassiker – nemlig boller i karry. På trods af, at denne ret er utroligt simpel, så er den elsket af rigtig mange. De hjemmelavede kødboller er lækre og luftige, og så tager det kun cirka 40 minutter at lave retten.

GRYDERET MED SVINEKØD FOR HELE FAMILIEN

Fordi gris er mild i smagen, er det noget, de fleste børn kan lide. Derfor er de fleste af vores retter også børnevenlige, og det gør det nemt for dig at servere spændende mad i en travl hverdag. Har du brug for at aftensmaden engang imellem er endnu nemmere, så er du nødt til at prøve en af vores måltidskasser. Her kan du vælge imellem hele 12 forskellige temaer alt efter, om du har lyst til fisk, noget orientalsk, dansk mad eller noget helt andet. Vi leverer det hele direkte til din dør, og du behøver ikke engang være hjemme på leveringstidspunktet. Maden bliver leveret i kølebokse og kan derfor holde sig frisk i timevis. Så bliver det ikke meget nemmere at servere lækker mad på selv de travleste dage.