Subcategory poster

Koteletter

I rigtig mange danske hjem, bliver der flittigt serveret koteletter. Koteletter er skåret af svinekød, og man kan ofte købe dem udskårne i supermarkederne, så de er super nemme at gå til. En kotelet er typisk et par cm tyk, og den bliver udskåret fra kammen på grisen.

LAV LÆKRE SVINEKOTELETTER

Måske kan du selv huske, hvordan dine forældre eller bedsteforældre jævnligt serverede koteletter i fad? Nogen mennesker elsker det, imens andre synes det er en tør omgang kedelig hverdagsmad. Vi synes selvfølgelig ikke, det behøver være kedeligt at spise koteletter, og derfor har vi samlet nogle skønne opskrifter her på siden. Alle vores opskrifter på koteletter er nemme at gå til, og så tager de kun omkring 30 minutter at lave. Det betyder, at du kan finde tid til at lave koteletter på selv de travleste hverdage, hvor der også er et job, der skal passes, børn der skal hentes og vasketøj, der skal ordnes.

Hos RetNemt er vores fornemste opgave at sikre, at du kan spise sundt, nemt og varieret, uden at det behøver tage lang tid. Bag vores opskrifter har eksperter siddet og sammensat dem ned til mindste detalje. Her på siden kan du dykke ned i et væld af spændende opskrifter med koteletter.

De fleste danskere er vilde med at grille, og selvom det umiddelbart er en ting, vi forbinder med sommer, så kan du også sagtens grille resten af året – og en ting, der er godt at grille, er koteletter. Du kan fx kaste dig over vores opskrift på grillede koteletter og sommerlig spidskålssalat. Denne opskrift indeholder nogle lækre, friske ingredienser, og er perfekt at servere på en lun sommerdag, men kan også sagtens være med til at forlænge sommeren ind i efteråret, hvis du bare ikke kan få nok af at grille.

Skal det være lækkert og sundt i aften, så gå ikke glip af vores opskrift på koteletter.

PRØV VORES MÅLTIDSKASSER

Måske er du allerede stor tilhænger af vores måltidskasser, men hvis ikke du har prøvet at bestille en hjem endnu, så er det på tide. Vi tilbyder hele 12 forskellige kasser med hver sit tema, og er der noget i kassen, der ikke helt passer dig, så kan du lave om og lave tilføjelser præcis, som du har lyst. Vælg fx vores måltidskasse ”ekstra nem”, der er hurtiglavet mad med inspiration fra hele verden. Vil du gerne spise lidt mere vegetarisk, kan du prøve vores måltidskasse med netop vegetariske retter. Og det behøver langt fra være kedeligt at undlade kød, hvilket du helt sikkert vil opdage, når du prøver denne måltidskasse.

Bestiller du en måltidskasse fra os, kan du frit ændre næsten alt fra uge til uge. Du kan bestemme hvilke retter, der skal leveres, hvor mange retter/hvor mange dage, samt hvor mange portioner af hver ret. Det er helt sikkert den nemmeste og hurtigste løsning til spændende, lækker og sund hverdagsmad. Måltidskassen bliver leveret direkte til din dør, og du behøver slet ikke være hjemme, når det sker. Vi garanterer nemlig, at maden kan holde sig frisk i timevis. Så slipper du for at bruge tid på at lave indkøbslister og stå i kø supermarkedet, og det frigiver dyrebar tid i en travl hverdag.

GLÆD DIG TIL SAFTIGE KOTELETTER

Er du en af dem, der sætter pris på en god kotelet, hvad end det skal være koteletter i fad eller som tilbehør til en sprød salat, kan du finde en spændende opskrift hos os. Vi er nemlig vilde med koteletter, og derfor har vi samlet et masse nemme opskrifter lige her, så du frit kan vælge. Hvis du er lidt i tvivl om, hvad aftensmaden skal bestå af i aften, kan du naturligvis også finde hundredvis af andre opskrifter hos os, der indeholder fx kylling, laks, oksekød mm. Se alle vores opskrifter – vi vil gerne garantere, at her er noget for både store og små, uanset hvad livretten normalvis består af. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at give vores kundeservice et kald på tlf. 49 17 71 76. Her sidder vi klar til at hjælpe dig videre.