Måltidskasser til 1 person

Måltidskasser tilpasset til 1 person

Bor du alene, og vil du have sund og velsmagende aftensmad til én person? Uanset om vil gøre madlavningen lettere, skrue op for de gode smagsoplevelser, slippe for madplaner og indkøb eller noget helt fjerde, er der mange fordele ved at vælge en måltidskasse.

Sund og velsmagende aftensmad til 1 person

Hvis du bor alene, har du måske oplevet de mange udfordringer, der følger med at lave aftensmad til én person. Du står ene og alene for madplaner, indkøbslister, indkøb og madlavning, hvilket hurtigt bliver en tidskrævende affære. Efter en lang arbejdsdag har du måske mest af alt bare lyst til nem aftensmad, så du hurtigere kan få lov til at slappe af efter en lang dag, og i mangel på bedre ideer ender du måske med at bestille fastfood eller lave en af de sædvanlige retter, som du i øvrigt fik tre gange sidste uge. Heldigvis behøver nem aftensmad ikke at betyde, at du skal gå ned på madglæde og de gode smagsoplevelser i hverdagen. Med en måltidskasse kan du skrue max op for madglæden og nyde de mange fordele ved at få aftensmaden leveret lige til døren. Du skal blot fortælle os, hvor mange retter du kunne tænke dig, så klarer vi resten. Selvom man minimum skal bestille til 2 personer, kan du nemt tilpasse din ugemenu, så du kan lave mad til 2 dage ad gangen. Alternativt kan du blot putte den overskydende mad fra aftensmaden i køleskabet, så du kan nyde maden til frokost næste dag. Får du gæster en aften, har du mad nok til to personer. Får du mere end to gæster, kan du nemt supplere retterne med ekstra ingredienser som grøntsager og brød, så der er rigeligt med mad til alle. Det gør det nemt og fleksibelt at få måltidskasser.

Måltidskasser til 1 person

Skab madglæde i hverdagen

Når tiden til madlavning er knap, ender man hurtigt med at servere de samme 5–10 retter om og om igen. Dog kan du med en måltidskasse gøre det både nemt og hurtigt at lave nye og velsmagende retter. Med 40 retter at vælge mellem hver uge kan du forkæle smagsløgene med nye smagsoplevelser hver gang, og hvem ved – måske får du dig nogle nye favoritter, som du kan lave igen og igen for at pifte hverdagsmaden op. Uanset om du er til ekstra sunde retter, vegetariske retter, eksotiske retter, retter med fisk eller hvad der end måtte få mundvandet til at løbe, kan du være helt sikker på at finde spændende og inspirerende retter, der skaber masser af madglæde i din hverdag. Det bedste af det hele er, at de fleste retter kan laves på ca. 30 minutter. På den måde kan du spare masser af tid, som du så kan bruge på at få slappet godt af. Alle vores opskrifter er udviklet af professionelle kokke, der har fokus på den gode smagsoplevelse, så du kan nyde sund og velsmagende aftensmad – hver uge. Med alle ingredienser leveret lige til døren skal du blot fokusere på at tilberede maden. Meget nemmere bliver det vist ikke!

Når hverdagen er tempofyldt, kan det være rart med en hjælpende hånd i køkkenet. Hos RetNemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og velsmagende aftensmad, der passer til netop dine ønsker og behov. Med vores 40 ugentlige retter er der altid noget for enhver smag. Det er RetNemt!

Prøv en måltidskasse nu