7 ideer til nem glutenfri frokost

7 ideer til nem glutenfri frokost

Hvordan laver man en lækker glutenfri frokost? Det vil vi svare på i denne artikel, hvor vi kommer med 7 gode bud på nemme og lækre glutenfri retter, som du kan lave til frokost.

Inspiration til lækker glutenfri frokost

Når det kommer til glutenfri frokost, behøver det hverken være kedeligt eller begrænset, hvad man kan lave. Faktisk er der masser af inspiration at hente, hvis du gerne vil peppe frokosten op med lækre glutenfri retter, der både er nemme at lave og smager forrygende. Lad os se nærmere på 10 ideer til lækker glutenfri frokost.

  1. Hurtige fiskefrikadeller med remoulade, kartofler og broccoli. I denne ret får du saftige og smagfulde fiskefrikadeller serveret med en cremet remoulade, kartofler og sprød broccoli. Perfekt til de dage, hvor det bare skal være nemt og hurtigt.
  2. Quinoasalat med avocado og sorte bønner. Sammensæt en nærende salat ved at kombinere kogt quinoa med avocado, sorte bønner, cherrytomater og en frisk lime-dressing. Denne farverige og smagfulde salat er ideel til en let glutenfri frokost.
  3. Spinat- og peberfrugtomelet. Lav en omelet med peberfrugt i tern og frisk spinat for en lækker glutenfri frokost.
  4. Glutenfri wraps med kylling. Steg blot noget kylling, skær det i skiver og tilsæt det i en glutenfri wrap sammen med friske grøntsager og en dressing efter eget valg.
  5. Glutenfri pasta med kylling og pesto. Har du glutenfri pasta liggende derhjemme, kan du med fordel lave en glutenfri pastaret til frokost. Steg kylling og dine yndlings-grøntsager på panden og bland med din friskkogte pasta og pesto for en lækker og nem glutenfri frokost.
  6. Salat med tun og kikærter. Lav en frisk og nærende salat med tun, kikærter, cherrytomater, agurk, rødløg og persille. Tilsæt fetaost for ekstra smag og top med en simpel dressing med citronsaft og olivenolie.
  7. Pastasalat med tun. Lav en simpel pastasalat med glutenfri pasta, tun, cherrytomater, frisk spinat, fetaost og basilikum. Top med en valgfri dressing for en hurtig og lækker glutenfri frokost.

Vil du have mere inspiration til lækre glutenfri retter, der giver gode smagsoplevelser på tallerkenen? Lad dig inspirere af ugens menu hos RetNemt, der hver uge byder på et stort udvalg af lækre glutenfri retter for enhver smag.

Se ugens menu

Hos RetNemt ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for at lave nem og lækker hverdagsmad i en travl hverdag. Med vores måltidskasser kan du gøre det legende let at servere sund og nærende glutenfri aftensmad for hele familien. Fortæl os blot, hvad du kunne tænke dig at spise – så leverer vi alle ingredienser lige til din hoveddør.

Læs mere om RetNemt her