Uge 49 / 5. dec. - 8. dec.


Husk at du kan fra- og tilvælge alle retterne du ser for en given uge

Bestil din kasse
Specialvarer

Hver uge kan du tilvælge diverse specialvarer udvalgt efter sæson

Julemedister
Julemedister

8 x 60 g julemedister fra vores slagter. Klassisk, krydret medister med smag af allehånde, nelliker og tørrede æbletern. Medisteren kommer i mindre portioner à 60 g, perfekt til julefrokostens buffet.

Specier med chokolade - bag selv
Specier med chokolade - bag selv

Vi gør julen nem for dig. Bag de dejligste julesmåkager af den færdige dej fra SmartBake. VÆRSGO BAG!

Røget laks i skiver
Røget laks i skiver

Koldrøget, norsk laks af den bedste kvalitet; superior. Laksen er saltet og tørret for at opnå en god, afbalanceret smag – ikke for sød, ikke for salt. Derefter er den røget over bøgeflis, hvilket giver en let røgsmag. Den saftige og bløde laks er skåret i fine, tynde skiver, så det er nemt at lave smagfulde anretninger til julefrokosten. Du får 2 x 150 g

Brunkager - bag selv
Brunkager - bag selv

Vi gør julen nem for dig. Bag de dejligste julesmåkager af den færdige dej fra SmartBake. VÆRSGO BAG!

Ølandsbrød - økologisk
Ølandsbrød - økologisk

Koldhævet brød lavet på ølandshvede med økologisk øl og kærnemælk.

Leverpostej
Leverpostej

Slagterens hjemmelavede leverpostej, der er forbagt, så du kun skal lune den inden servering. Leverpostejen kan dog også serveres kold. Server den evt. med stegt bacon eller ristede svampe.Du får 2 x 500 g.

Portvin - Romariz Tawny
Portvin - Romariz Tawny

Fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller

8 stk færdigstegte fiskefrikadeller med gulerod og porre. Lige til at varme.

Varmrøget laks
Varmrøget laks

300 g varmrøget laks med peber. Varmrøget laks er en klassiker på julefrokostbordet, men den kan også sagtens bruges som en lækker forret. De varmrøgede laksestykker er af norsk superior laks, der saltes og tørres, inden de bliver røget over bøgesmuld. Resultatet er en blød, frisk og lækker konsistens – laksen smelter næsten på tungen. Laksen er krydret med peber for at give en endnu mere intens smag.

Julevin & Portvin
Julevin & Portvin

Dansk julemad er en svær størrelse at servere vine til. Flæskestegen, anden, de brunede kartofler, rødkålen og al det sursøde tilbehør gør, at vinene skal indeholde en vis mængde syre og alkohol for at passe til maden. Vi har sammensat en vinmenu med kvalitetsvine, der egner sig særligt godt til julemiddagen samt en portvin til alt det søde. 1 portvin, 2 hvidvin og 3 rødvin

Småkager med hvid chokolade og tranebær - bag selv
Småkager med hvid chokolade og tranebær - bag selv

Vi gør julen nem for dig. Bag de dejligste julesmåkager af den færdige dej fra SmartBake. VÆRSGO BAG!

Rugbrød med gulerod og kartoffel, økologisk
Rugbrød med gulerod og kartoffel, økologisk

Traditionel rugbrød med rugkerner, hørfrø og solsikkekerner - tilsat kartofler og gulerødder for at give en lækker svampet konsistens.

Julevin
Julevin

Dansk julemad er en svær størrelse at servere vine til. Flæskestegen, anden, de brunede kartofler, rødkålen og al det sursøde tilbehør gør, at vinene skal indeholde en vis mængde syre og alkohol for at passe til maden. Vi har sammensat en vinmenu med kvalitets hvid- og rødvine, der egner sig særligt godt til julemiddagen. 3 hvidvin og 3 rødvin

Råvarer & Ingredienser

God mad starter med gode ingredienser. Derfor har vi udvalgt dine ekstra omhyggeligt.

Sundhed & Ernæring

God mad smager ikke kun godt i munden, men er også godt for dig.

Over 800 unikke opskrifter sammensat af nogen af landets bedste kokke.

Se alle opskrifter

Har du også problemer med madplanen?

Vi kender det alle! Hverdagen er fuld af aktiviteter og pligter fra morgen til aften. Efter en lang arbejdsdag og afhentning af børn i daginstitution eller skole trænger vi mest af alt til at slappe af og nyde samværet med familien.

Derfor bliver madlavningen hurtigt en sur pligt, der skal overstås, så vi kan nyde en velfortjent aften på sofaen. Planlægning er derfor essentielt i en travl hverdag. Fuld af gode intentioner forsøger vi at handle stort ind til den kommende uge, men har svært ved at sammensætte en både sund og smagfuld madplan, der rækker til hele ugen. Ideerne slipper op og vi ender ofte med det samme madvarer i indkøbskurven, der sætter grænser for de kreative udfoldelser i køkkenet. Resultatet heraf bliver de samme efterhånden kedelige hverdagsretter, der er hurtige at bikse sammen til familien eller sig selv. Måske er det på tide at hente inspiration til madplanen – og det kan du gøre med en måltidskasse fra os.

Madplaner til en uge

Hos RetNemt undgår du at ende med de samme retter uge for uge. Her er der nemlig rig mulighed for at få nye smagsoplevelser ved at sammensætte en spændende madplan her på siden, hvor du finder ideer til aftensmaden blandt vores mere end 800 opskrifter. Med de 14 ugentlige retter tilbyder vi smagfulde retter for alle smagsløg, så du både kan vælge klassiske danske retter, eller vove dig ud i mere eksotiske eller luksuriøse opskrifter, der byder på nye smage. Vi garanterer dig, at det bliver svært at vælge imellem vores mange ugentlige ideer. Støder du på en enkelt eller to retter, der ikke helt falder i din smag, så er der ingen grund til bekymring. Vi skifter nemlig retterne ud til den kommende ude, så du kan få spritny inspiration til din madplan. Tillad dig selv at gøre madlavningen hurtig og nem og lad os hjælpe dig. Så længe maden stadig er sund og nærende, så er det ligegyldigt, om du selv har handlet den, eller den bliver leveret fra os. Her fra er en vis del af råvarerne endda økologiske, og spørgsmålet er, om du selv prioriterer økologi, når du handler i supermarkedet?

Madplan hver uge med smag i fokus

Vi er godt klar over, at travlhed er det, der præger hverdagen hos de fleste danske børnefamilier. Men vi ved også, hvor vigtigt det er at få sund og nærende mad hver dag. Derfor specialiserer vi os i at hjælpe din familie med at gøre madlavningen til en sjov og nem aktivitet, der kan skabe nærvær for familien, og samle alle omkring dagens største måltid, nemlig den sunde aftensmad. Det har nemlig stor betydning for netop din families energi og overskud, at der bliver serveret sunde og nærende retter. Men sund mad er ofte også dyrt – bare ikke hos os. Her gør vi nemlig en dyd ud af at sammensætte sunde madplaner, hvor alle kan være med rent økonomisk. Derfor finder du hver uge nye ideer til at sammensætte madplaner til budgetter i forskellige prisklasser. Her har du mulighed for at bestille mad til ugen, hvor hver portion koster fra kun 43 kr. inklusiv fragt. Der er herefter helt op til dig at afgøre, hvor mange penge du vil og kan sætte af til mad i hverdagen. Så tilbyder vi dig en madplan fuld af ideer til smagfulde retter, der overholder dit budget. Det må da siges at være ret nemt!

Uanset om du er mest til de klassiske retter eller tør vove dig ud i nye smagsoplevelser, så tilbyder vi opskrifter, der vil falde i din og din families smag. Selv hvis du er vegetar, så finder du delikate og smagfulde madopskrifter, der byder på nye smagsoplevelser hver gang. Vi forsøger nemlig at ramme bredt i vores ugentlige inspirationsudvalg, hvor du ligeledes kan bestille børnevenlige retter, der falder i god jord hos både de store og de små.

Nemt og bekvemt for dig

Tilmelder du dig vores service, så bliver din opgave ret nem. Det er nemlig kun op til dig og familien at hente inspiration i vores udvalg af ugentlige retter, og efterfølgende sammensætte jeres helt egen madplan, så den matcher jeres travle skema. Får I gæster, eller skal der en kæresteaften til i løbet af ugen, så kan I også nemt finde inspiration til god mad, der kan serveres for gæster eller danne hyggelige rammer omkring en date. Her finder I blandt andet spændende og smagfulde rette, der altid byder på utraditionelle smagsoplevelser af høj kvalitet. Som prikken over i’et, kan I tilføje en vinoplevelse. Så er I sikret en lækker middag, der vil imponere ikke kun jer, men også jeres gæster, eller være et romantisk setup for jeres date. Måltidskasser fra RetNemt gør det altså let for dig at tilpasse din bestilling uge for uge, så du altid kan købe ekstra portioner eller reducere antallet på dage, hvor I er flere eller færre til spisning. Herved undgår I madspild og udnytter madbudgetter på allerbedste vis.

Vi gør det altså nemt og bekvemt for dig at lave god mad på alle ugens dage, og så tager det altid ca. 30 minutter at kokkerere til hele familien. Bliv derfor inspireret her på siden og sammensæt din egen private madplan med de smagsvarianter du ved, din familie vil sætte pris på. Så leverer vi på den ønskede ugedag, så du altid ved, hvornår du modtager din bestilling. Og du behøver ikke engang være hjemme til at modtage dine varer, for vi sørger for, at levere maden i kølekasser, så det kan holde sig koldt og frisk helt til kl. 21 samme dag.