4 dages holdbarhed
American cheeseburger
med ranchdressing og grillede søde kartofler4.21 (191)
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olie
Sød kartoffel
2 stk
Hakket oksekød
300 g
Revet cheddar
50 g
Purløg, frisk
½ pakke
Aioli
½ pakke
Græsk yoghurt
½ dl
Tomat
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Rødløg
½ stk
Burgerbolle
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 622 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 30 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill. Ellers tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Skyl og skær de søde kartofler i tynde både. Vend dem i lidt olie og krydr med salt og peber. Grill: Fordel kartoffelbådene i en foliebakke. Steg på direkte varme til de er møre. Vend undervejs. Ovn: Kom dem på en bageplade med bagepapir og bag ca. 25 min.
Form flade burgerbøffer. Grill: Brun bøfferne af på direkte varme og steg færdig på indirekte varme mens de vendes undervejs ca. 10-12 min. i alt. Pande: Steg bøfferne ved medium varme ca. 5-6 min. på hver side. Krydr med salt og peber. Ost: Drys revet ost på hver bøf, så det smelter inden de tages af grillen/panden.
Snit/klip purløg fint. Kom det i en skål og rør med aioli og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Skyl tomat og skær i skiver. Del salat i blade og skyl. Pil løg og skær det i tynde skiver.
Lun bollerne i ovnen eller på grillen 2-4 min. Byg burgeren op med bøf, salat, løg og tomat og kom lidt ranchdressing i hver. Servér resten til de søde kartoffelfritter.
Håber maden smager!