Svampe-yakiniku med æg og sesamstegt broccoli
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Svampe-yakiniku med æg

og sesamstegt broccoli
4.14 (131)
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
135 g
Champignon
125 g
Østershatte
100 g
Forårsløg
1 bundt
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1+½ fed
Sojasauce
2 spsk
(Soja)
Hvidvinseddike
½ spsk
(Svovldioxid)
Majsstivelse
¼ spsk
Broccoli
1 stk
Sesamfrø
½+½ spsk
(Sesamfrø)
Æg
2 stk
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 571 kcal
  • Fedt: 17 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 25 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
 Rens champignon og østershatte og skær dem og forårsløg i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Knus 1⅓ hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, 1 spsk sukker, soja, ¼ dl vand, 1 spsk olie, hvidvinseddike og majsstivelse i en skål.
 Skyl broccoli, del i små buketter, skræl og skær stokken i tern. Varm olie op på en pande og steg broccoli med presset hvidløg, halvdelen af sesamfrøene og lidt salt i 2-3 min. Læg det på en tallerken og gem panden.
Tør panden med et stykke køkkenrulle og varm lidt olie op. Steg æggene i 2-3 min. og læg dem på en tallerken.
 Kom lidt mere olie på panden og steg svampene ved høj varme i 3-4 min. Tilsæt det hvide fra forårsløg, sesamfrø og saucen. Kog ½-1 min. til det jævner.
Top svampe-yakiniku med resten af forårsløget. Servér med ris og sesamstegt broccoli.
Håber maden smager!