Middelhavskylling med oliven og urteristede kartofler

Kalorielet

Glutenfri
5 dages holdbarhed

Middelhavskylling

med oliven og urteristede kartofler
4.15 (62)
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Timian/Rosmarin blanding
½ pose
Rødløg
½ stk
Hvidløg
2 fed
Kyllingebryst
280 g
Pesto
½ glas
(Mælk, Laktose)
Cherrytomater
250 g
Oliven
½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 521 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 42 g
  • Protein: 42 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Læg kartoflerne på en bageplade med bagepapir og dryp lidt olivenolie over. Strø rosmarin/timian-blanding og salt over. Rist højt oppe i ovnen ca. 25 min. til kartoflerne har fået en flot farve.
 Pil og skær rødløg i både. Pil og pres hvidløg. Læg kyllingen i et rummeligt fad. Smør pesto på og krydr med salt. Kom tomater, løg, oliven og halvdelen af hvidløget ved og vend sammen. Placér det rundt om kyllingen. Tilbered i ovnen under kartoflerne ca. 15 min. til kyllingen er helt gennemstegt.
 Bland yoghurt med resten af hvidløg i en skål.. Smag til med salt og lidt friskkværnet sort peber.
 Servér middelhavskylling med urteristede kartofler og hvidløgs-yoghurt.
Håber maden smager!