Bagt laks med grøntsager, pasta og citron
4 dages holdbarhed

Bagt laks

med grøntsager, pasta og citron
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Rødløg
½ stk
Tomat
2 stk
Babyspinat
50 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Basilikumsolie
½ pose
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 838 kcal
  • Fedt: 40 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft), og sæt en gryde med letsaltet vand over til kogning af pastaen.
Skræl rødløget. Skyl tomaterne og spinaten. Skær tomaterne og rødløget i tynde både. Læg tomaterne og løget i et ildfast fad, og vend dem i lidt olie, salt og peber. Læg fisken ovenpå grøntsagerne og fordel basilikumolien på fisken. Bag fisken og grøntsagerne i ovnen i cirka 8 minutter eller indtil fisken flager ved et let tryk med fingeren.
Kog pastaen som anvist på pakken.
Løft fisken over på en tallerken, og vend den kogte pasta, 1 spsk smør og spinaten sammen med grøntsagerne i fadet.
Skær citronen i både, og servér dem til retten.
Håber maden smager!