Kalorielet
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Drunken noodles - Fyldig Thai wok med svinekød
3.88 (68)
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Soja·
- Bløddyr·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
Nudler
185 g
Skalotteløg
1 stk
Squash
½ stk
Gulerod
2 stk
Østerssauce
1½ spsk
Fiskesauce
½ spsk
Sojasauce
2 spsk
Sød chilisauce
½ spsk
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Basilikum, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 599 kcal
- Fedt: 11 g
- Kulhydrater: 78 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudlerne i ca. 3-5 min. alt efter hvor meget bid du fortrækker.
Pil skalotteløg, skyl squash og skræl gulerod. Skær det hele i tynde skiver.
Rør østerssauce, fiskesauce, sojasauce, sød chilisauce og 1 spsk vand sammen.
Varm en wok/stor stegepande op med lidt olie. Steg alle grøntsagerne i 2 min. Tilsæt krydderolie og skinkestrimler og steg videre i 2-3 min. Tilføj drunken sauce og kog det op. Vend nudlerne i og smag til med peber.
Pluk basilikum og vend det i retten. Velbekomme.
Håber maden smager!