Gratineret pasta med bacon, broccoli og salat

Budget

5 dages holdbarhed

Gratineret pasta med bacon

broccoli og salat
Ny opskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Kogevand
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Broccoli
½ stk
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Kogevand
1 dl
Rødløg
1 stk
Bacon
150 g
Madlavningsfløde
1 dl
(Mælk, Laktose)
Paprika
½ pose
Revet ost
50 g
(Mælk, Laktose)
Tomat
1 stk
Salatmix Napolitana
50 g
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Olivenolie
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
781 kcal
Fedt:
35 g
Kulhydrater:
82 g
Protein:
35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft). Bring en gryde med letsaltet vand i kog. 
Skyl broccoli og skær i buketter, skræl og skær stilken i skiver. Kom pastaen i det kogende vand og kog ca. 8 min. så den stadig er meget al dente. Kog broccolien med pastaen de sidste 2 min. af kogetiden. Hæld vandet fra, men gem den anførte mængde kogevand.
Pil og hak løget groft. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg bacon i 5-6 min. til den er gylden og sprød. Kom løg, fløde, kogevand og paprika i. Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 2-3 min. Smag til med salt og peber.
 Læg pasta og broccoli i et ovnfast fad, der passer til mængden. Kom baconsaucen over og vend sammen. Drys revet ost over og bag i ovnen i 10-12 min. til osten er gylden.
Skyl og skær tomat i både. Kom salatmix og tomat i en skål. Bland hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber og vend i salaten.
Håber maden smager!