Cremet risotto med tomat og bacon
25-35
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Cremet risotto med tomat og bacon

Tankerne vandrer til Italien, når man nyder smagen af denne nemme risotto lavet med hvidvin og friskost. Blandet med bacon og tomat giver det en lækker smagfuld risotto - præcis som italienerne spiser den.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • mælk,
  • svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Bacon
150 g
Hvidløg
1 fed
Rødløg
½ stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Hvidvin cooking wine (Svovldioxid)
¾ dl
Risottoris
150 g
Bredbladet persille
½ pakke
Cherrytomater
250 g
Friskost (Mælk, Laktose)
50 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 653 kcal
  • Fedt 34 g
  • Kulhydrater 66 g
  • Protein 20 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Varm lidt olie i en stor gryde og steg baconen. Pil og pres imens hvidløg. Pil rødløg og skær i tynde skiver.
  2. Opløs bouillon i 5 dl kogende vand. Tilsæt hvidvin og rør rundt til bouillonen er helt opløst.
  3. Kom hvidløg og rødløg i gryden med bacon og steg ved middel varme i 1-2 min. Tilsæt risottoris og steg videre i 2 min.
  4. Tilsæt den varme bouillon til risottoen lidt ad gangen. Rør hele tiden i gryden til væsken er absorberet og risene kogt ca. 20 min. Risene må gerne have lidt bid.
  5. Skyl persille og hak det groft. Skyl tomater og skær i kvarte.
  6. Rør friskost i risottoen og tilsæt tomaterne. Kog videre 1 min. Smag til med salt og peber. Drys med persille og servér.