One tray med kylling, fennikel, ajvar og peberfrugt
25-35
5 dages holdbarhed

One tray med kylling, fennikel, ajvar og peberfrugt

One tray er en nem måde at lave aftensmad på, i et fad med det hele.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Peber
    • Olivenolie

    Det skal du bruge

    Rødløg
    1 stk
    Hvidløg
    2 fed
    Rød peber
    1 stk
    Fennikel
    1 stk
    Tomat
    1 stk
    Kyllingelårsteak
    2 stk
    Oregano
    1 pose
    Ajvar
    1 pakke
    Basmatiris
    135 g
    Bredbladet persille
    1 pakke
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 763 kcal
    • Fedt 34 g
    • Kulhydrater 72 g
    • Protein 42 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    Tip fra kokken:

    Du kan også bruge stanniol, så skal det bare ikke krølles

    1. Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
    2. Grøntsager: Pil rødløg og hvidløg, skær rødløg i både og pres hvidløg. Skyl, rens og skær peberfrugt i rustikke stykker. Skær top og bund af fennikel og skær i både. Skyl tomat og skær i tern.
    3. Kylling: Kom kyllingen i en skål og vend den med lidt salt og peber. Tilsæt grøntsagerne, oregano, ajvar og lidt olivenolie. Rør det hele godt rundt.
    4. One Tray: Kom ris og 3 dl vand i et fad eller pande, som kan tåle at gå i ovnen. Størrelsen skal passe til det antal i er. Krøl et ark bagepapir (se tip) og gør det lidt fugtigt. Læg det over risene og prik et par huller i med en kniv. Fordel grøntsagerne på bagepapiret og kom kyllingen ovenpå med skindet opad. Bag det i oven ca. 25 min.
    5. Anret: Skyl og hak persillen. Hold på kylling og grønt og træk langsomt bagepapiret ud, så kylling, grønt og væde kommer oveni risene. Drys med persille og servér.