Grill
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Grillet kylling med estragon-aioli og lun fennikelsalat
3.99 (146)
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Olivenolie
- Sukker
Kartofler
400 g
Hvidløg
½ fed
Estragon, frisk
½ pakke
Mayonnaise
3 spsk
Rødløg
½ stk
Fennikel
1 stk
Salatmix Toscana
100 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 481 kcal
- Fedt: 16 g
- Kulhydrater: 41 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd grillen, hvis du ønsker at tilberede retten på grill.
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Pil og pres hvidløg. Hak estragon og bland begge dele med mayonnaise, salt og peber.
Pil rødløg og skær i tynde både. Skær fennikel i tynde skiver. Grill: Læg grøntsagerne i en foliebakke og grill på direkte varme ca. 2-3 min. Vend rund i dem undervejs. Pande: Varm en stegepande op med lidt olivenolie og steg grøntsagerne i 2-3 min. til fennikel er mør.
Drys ½ spsk sukker over grøntsagerne og krydr med salt og peber. Tag dem af varmen og sæt til side. Bland dem med salaten lige inden servering.
Gnid kyllingen med olivenolie og krydr med salt og peber. Grill på direkte varme eller steg på (grill)pande ca. 2 min. på hver side til det er gennemstegt og de føles faste.
Servér grillet kylling, fennikelsalat og kartofler med estragon-aioli.
Håber maden smager!