Kyllingespyd med sød soya/ingefærsauce og couscoussalat med nektarin
20-30
4 dages holdbarhed

Kyllingespyd med sød soya/ingefærsauce og couscoussalat med nektarin

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Olie

Hvidløg/Persille kryddermix (Svovldioxid)
1 pose
Soja/ingefærsauce (Soja, Hvede)
½ pose
Couscous (Gluten, Hvede)
125 g
Grøntsagsbouillon
½ pose
Skoleagurk
1 stk
Nektarin
1 stk
Salatmix Napolitana
75 g
Sød chilisauce
2 spsk
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Træspyd
4 stk
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 596 kcal
  • Fedt 14 g
  • Kulhydrater 70 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marinade: Bland krydderi, 1 spsk soja/ingefærsauce og 1 spsk olie i en frysepose. Kom kyllingen i, bland det godt rundt og lad det trække.
  2. Couscous: Kom bouillon og ½ spsk smør i vandet og kog couscous som anvist på pakken.
  3. Sød soja/ingefærsauce: Bland resten af soja/ingefærsaucen og sød chili-sauce sammen i en skål. Smag til med limesaft.
  4. Couscoussalat med agurk og nektarin: Skyl agurk, nektarin og salaten. Skær agurk og nektarin i små tern. Bland dem sammen med den færdigkogte couscous og salaten i en serveringsskål.
  5. Kyllingespyd: Sæt den marinerede kylling på spyd. Varm lidt olie op på en (grill)pande ved middel varme. Steg kyllingespydene i 3-4 min. på hver side.
  6. Servér kyllingespyd med couscoussalat og sød soja/ingefærsauce til.