Fuldkornspizza med søde kartofler, røget chili og salat og hvidløgsdressing
20-30
Budget
Vegetar
3 dages holdbarhed

Fuldkornspizza med søde kartofler, røget chili og salat og hvidløgsdressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • byg,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzadej fuldkorn (Gluten, Byg, Hvede)
400 g
Pizza-sauce
½ glas
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Rødløg
½ stk
Sød kartoffel
1 stk
Røget chili
½ pakke
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 952 kcal
  • Fedt 31 g
  • Kulhydrater 130 g
  • Protein 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pizza: Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys dem revet ost.
  2. Topping: Pil rødløg og skær i skiver. Skræl søde kartofler og skær dem i tynde skiver på max. ½ cm. Fordel dem på pizzaen i et lag og kom rødløg ovenpå. Dryp lidt olivenolie på og krydr med røget chili.
  3. Bag pizzaerne ad 2 omgange i ca. 9-12 min. til de er sprøde og har fået noget farve.
  4. Salat: Skær bunden af salaten og skær i strimler. Skyl det grundigt og lad det dryppe af i en sigte/dørslag eller brug gerne en salatslynge til at tørre det. Skyl og skær tomat i tern.
  5. Anret: Fordel salat og tomat på pizzaen og tegn med hvidløgsdressing over.