Linguine med mexi kødsovs og gulerods-kål råkost
25-35
Budget
3 dages holdbarhed

Linguine med mexi kødsovs og gulerods-kål råkost

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Hakket gris & kalv
300 g
Tomatpuré
2 pakke
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1 pose
Oksebouillon
½ pose
Gulerod
2 stk
Æble
1 stk
Kålmix
100 g
Æbleeddike (Svovldioxid)
1 spsk
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 817 kcal
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrater 101 g
  • Protein 53 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Kødsovs: Pil løg og hvidløg og hak det fint. Varm en stegepande op med lidt olie. Læg kødet på i ét stykke og lad det stege 2-3 min. til det får lidt farve. Skil det nu fra hinanden med grydeskeen. Kom løg og hvidløg på og steg 1-2 min. Tilsæt tomatpuré, Mexico mix, bouillon, 2 dl vand, salt og peber. Kog det sammen i 5-6 min. 
  3. Råkost: Skræl gulerod og riv dem groft. Skær æble i tern og bland med revet gulerod og kålmix. Vend salaten med æbleeddike, lidt sukker, salt og peber 
  4. Vend pastaen med saucen, kom evt. lidt pastavand i saucen. Riv osten og drys den over retten. Servér med råkost til.