Pizza med oksekød, salat og dressing
25-35
3 dages holdbarhed

Pizza med oksekød, salat og dressing

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • æg,
  • gluten,
  • mælk,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Mel

Det skal du bruge

Pizzadej (Gluten, Hvede)
400 g
Pizza-sauce
½ glas
Revet ost (Mælk, Laktose)
100 g
Løg
½ stk
Hakket oksekød
300 g
Mexico mix-krydderi (Svovldioxid)
1 pose
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløgsdressing (Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 1140 kcal
  • Fedt 44 g
  • Kulhydrater 121 g
  • Protein 65 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pizza: Tag pizzadejen ud af køleskabet ½ time før, hvis der er tid. Tænd ovnen på 220°C (Varmluft). Drys lidt mel på køkkenbordet, rul dejen tyndt ud og læg på bagepapir på en bageplade. Kom tomatsauce på bundene og drys med revet ost.
  2. Topping: Pil løg og skær i skiver. Rør oksekødet med mexico krydderi. Kom kødet på pizzaen i små toppe og fordel løg. Dryp lidt olivenolie over.
  3. Bag pizzaerne i ca. 9-12 min. til de er sprøde og har fået noget farve.
  4. Salat: Skær bunden af salaten og skær i strimler. Skyl det grundigt og lad det dryppe af i en sigte/dørslag eller brug gerne en salatslynge til at tørre det. Skyl og skær tomat i tern.
  5. Anret: Fordel salat og tomat på pizzaen og tegn med hvidløgsdressing over.