Vegetar
5 dages holdbarhed
Linguine á la puttanesca
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
13 Ingredienser
Pastaretten, der ikke tåler oversættelse, med tomatsauce, chili, kapers, oliven og persille. Serveret med en salat med croutoner og sennpesdressing.
Pastaretten, der ikke tåler oversættelse, med tomatsauce, chili, kapers, oliven og persille. Serveret med en salat med croutoner og sennpesdressing.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Pasta
200 g
Hvidløg
2 fed
Chiliflager
¼ pose
Hakkede tomater
1 dåse
Kapers
½ glas
Oliven
½ pakke
Fiskesauce
½ spsk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Croutoner
½ pakke
Sennepsvinaigrette
½ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Tanelli ost
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 678 kcal
- Fedt: 24 g
- Kulhydrater: 92 g
- Protein: 24 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tip fra kokken:
Fiskesauce kan undlades, hvis du er vegetar
Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
Pil og pres hvidløg. Varm lidt olivenolie op i en stegepande med høj kant. Steg hvidløg og chiliflager (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) uden det tager farve. Tilsæt hakkede tomater, drænede kapers, oliven, fiskesauce (kan undlades, hvis du er vegetar), lidt salt og peber. Lad det simre 5-7 min.
Skær bunden af salaten og skyl den grundigt. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Riv salaten i grove stykker. Skyl tomat og skær i tern og bland med salat, croutoner og sennepsvinaigrette i en salatskål.
Skyl persille og hak det. Riv osten fint. Bland pastaen med saucen og hakket persille samt lidt af kogevandet. Anret i dybe tallerkener og drys osten over. Servér med salaten ved siden af.
Håber maden smager!