Linguine á la puttanesca
15-20
Vegetar
5 dages holdbarhed

Linguine á la puttanesca

Pastaretten, der ikke tåler oversættelse, med tomatsauce, chili, kapers, oliven og persille. Serveret med en salat med croutoner og sennpesdressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • fisk,
  • mælk,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Det skal du bruge

Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Hvidløg
2 fed
Chiliflager
¼ pose
Hakkede tomater
1 dåse
Kapers
½ glas
Oliven
½ pakke
Fiskesauce (Fisk)
½ spsk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Croutoner (Gluten, Hvede)
½ pakke
Sennepsvinaigrette (Sennep, Svovldioxid)
½ pose
Bredbladet persille
½ pakke
Tanelli ost (Mælk, Laktose)
1 pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 688 kcal
  • Fedt 24 g
  • Kulhydrater 93 g
  • Protein 24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Fiskesauce kan undlades, hvis du er vegetar

  1. Pasta: Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den.
  2. Puttanesca: Pil og pres hvidløg. Varm lidt olivenolie op i en stegepande med høj kant. Steg hvidløg og chiliflager (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) uden det tager farve. Tilsæt hakkede tomater, drænede kapers, oliven, fiskesauce (kan undlades, hvis du er vegetar), lidt salt og peber. Lad det simre 5-7 min.
  3. Salat: Skær bunden af salaten og skyl den grundigt. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Riv salaten i grove stykker. Skyl tomat og skær i tern og bland med salat, croutoner og sennepsvinaigrette i en salatskål.
  4. Anret: Skyl persille og hak det. Riv osten fint. Bland pastaen med saucen og hakket persille samt lidt af kogevandet. Anret i dybe tallerkener og drys osten over. Servér med salaten ved siden af.