Hurtig butter chicken med ris og peberfrugt
15-20
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Hurtig butter chicken med ris og peberfrugt

Toppet med koriander og serveret med mangochutney og yoghurt.

Ingredienser

Allergener
  • Mandler,
  • laktose,
  • mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Olie

Det skal du bruge

Basmatiris
135 g
Rød peber
1 stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Butter chicken sauce (Mælk, Mandler, Laktose)
1 pose
Koriander, frisk
½ pose
Mangochutney
1 pose
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
½ dl
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 620 kcal
  • Fedt 9 g
  • Kulhydrater 88 g
  • Protein 47 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
  2. Rens peberfrugt for kerner og skær i små tern 1x1 cm. Skær kyllingen i mindre stykker ca. 2x2 cm.
  3. Varm en høj stegepande/wok op med lidt olie. Steg kylling og peberfrugt 4-5 min. ved middelhøj varme. Kom 1 spsk vand på og kog i 1 min. Tilsæt butter chicken sauce og lad det simre under låg i ca. 3 min.
  4. Hak koriander og drys over retten. Servér retten med ris, mangochutney og yoghurt til.