Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk
20-30
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk

Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.

Ingredienser

Allergener

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer

    • Salt
    • Olie
    • Peber
    • Sukker

    Det skal du bruge

    Basmatiris
    135 g
    Citrongræs
    1 stilk
    Strimler af skinkeinderlår
    300 g
    Cherrytomater
    150 g
    Forårsløg
    1 bundt
    Hvidløg
    ¾ fed
    Rød karrypaste
    ½ pakke
    Tomatpuré
    ½ pakke
    Kokosmælk
    2 dl
    Ernæringsberegning (pr. portion)
    • Energi 720 kcal
    • Fedt 30 g
    • Kulhydrater 70 g
    • Protein 43 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

    1. Ris: Kog risene som anvist på posen.
    2. Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
    3. Varm ½ spsk olie i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet 1-1½ min. ved kraftig varme, lad det danne skorpe, før det vendes. Tag kødet op på en tallerken og krydr det med salt og peber.
    4. Skyl og halvér cherrytomater. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak det fint.
    5. Svits karrypasta, hvidløg og hakket citrongræs i wokken TIP: Hvis du ønsker en mildere smag skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomater og forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med ½ tsk sukker, salt og peber.
    6. Servér med ris til.