Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Wokstrimler med rød karry, citrongræs og kokosmælk
4.03 (175)
Under 30 min
9 Ingredienser
Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.
Inspiration fra Thailand med en farvesprudlende cocktail af lækre grøntsager i karrypasta. Kombinationen af citrongræs, kokosmælk og rød karrypasta gør denne ret super lækker. Retten kan være stærk, men du kan selv justere styrken.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
Basmatiris
135 g
Citrongræs
1 stilk
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Cherrytomater
150 g
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
¾ fed
Rød karrypaste
½ pose
Tomatpuré
½ pose
Kokosmælk
2 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 672 kcal
- Fedt:
- 25 g
- Kulhydrater:
- 69 g
- Protein:
- 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Fjern et eller to af citrongræssets yderste grove blade. Hak den hvide del af citrongræsset.
Varm ½ spsk olie i en wok eller en stor pande ved kraftig varme. Brun kødet 1-1½ min. ved kraftig varme, lad det danne skorpe, før det vendes. Tag kødet op på en tallerken og krydr det med salt og peber.
Skyl og halvér cherrytomater. Skyl og hak forårsløg. Pil hvidløg og hak det fint.
Hvis du ønsker en mildere smag skal du reducere mængden af karrypasta og svitse det grundigt. Tilsæt tomatpuré og kokosmælk og lad det simre ca. 2 min. Tilsæt cherrytomater og forårsløg og det stegte kød. Lad retten blive gennemvarm og smag til med ½ tsk sukker, salt og peber.
Servér med ris til.
Håber maden smager!