Nudelsalat med salatost og spicy dressing
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Nudelsalat med salatost og spicy dressing

En god, asiatisk-inspireret og ikke mindst vegetarisk salat med nudler der toppes med både peanuts, salatost og koriander.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • jordnødder,
  • soja,
  • mælk,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt

Det skal du bruge

Nudler (Gluten, Hvede)
125 g
Skoleagurk
1 stk
Rød peber
1 stk
Slikærter (sugar snaps)
150 g
Nordisk salatmix
100 g
Revet gulerod
100 g
Lime
½ stk
Sojasauce (Gluten, Soja, Hvede)
1 spsk
Sød chilisauce
2 spsk
Salatost i kryddermarinade (Mælk, Laktose)
50 g
Koriander, frisk
1 pakke
Peanuts (Jordnødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 522 kcal
  • Fedt 17 g
  • Kulhydrater 72 g
  • Protein 20 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudler i 5 min. Hæld dem i en sigte og skyl med koldt vand.
  2. Salat: Skyl agurk, peberfrugt og ærter. Skær agurk i tynde skiver og ærter i 2-3 dele. Fjern kerner fra peberfrugt og skær i lange tynde strimler. Bland det hele godt med salatblandingen og revet gulerod.
  3. Dressing: Skyl lime og riv skallen fint i en lille skål og pres saften over. Bland med soja, sød chilisauce og 2 spsk olie fra osten. Hæld det over salaten.
  4. Nudelsalat: Skyl, tør og hak koriander. Bland halvdelen i salaten. Hak peanuts. Vend nudler og salatost i salaten og servér med koriander og peanuts på toppen.