Bagel med kylling og ananas-coleslaw
4 dages holdbarhed

Bagel med kylling og ananas-coleslaw

3.85 (119)
Under 20 min
10 Ingredienser
Serveret med kål/ananas slaw og ovnbagte kartofler, samt gulerodsstave til.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Urte kryddermix
½ pose
Pulled chicken
275 ca-g
(Selleri, Sennep)
Ananas i tern
70 g
Coleslaw-blanding
75 g
Karry
1 tsk
Græsk yoghurt
½ dl
(Mælk, Laktose)
Gulerod
2 stk
Chili/cheddar-bagel
2 stk
(Gluten, Mælk, Hvede, Laktose)
Ketchup
1 pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
907 kcal
Fedt:
23 g
Kulhydrater:
125 g
Protein:
49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
 Del kartoflerne i halve og vend dem med olie, urte kryddermix, salt og peber. Kom dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i 15-20 min. til det er møre og sprøde. Vend i dem undervejs.
 Varm kyllingen i en gryde eller kom den i et fad og varm den 10 min i ovnen.
 Dræn ananasen og bland med kålen i en skål. Tilsæt karry og yoghurt. Smag til med salt og peber.
 Skræl gulerødder, skær top og bund af og skær dem i stave.
Del brødene og varm dem i ovnen ca. 2-3 min.
Fyld bagelen med kylling og karry-slaw. Servér de ovnbagte kartofler med ketchup til, samt gulerodsstave til at gnave i. 
Håber maden smager!