Høns i asparges med små kartofler og broccoli
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Høns i asparges med små kartofler og broccoli

3.1 (127)
Under 20 min
4 Ingredienser
En rigtig klassiker med en færdiglavet høns i asparges, der blot skal varmes, serveret med kartofler og broccoli. Rigtig nemt i en travl hverdag.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
Kartofler, små
400 g
Høns i asparges
1 pose
(Mælk, Selleri, Svovldioxid, Hvede, Laktose)
Broccoli
1 stk
Purløg, frisk
1 pk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
460 kcal
Fedt:
17 g
Kulhydrater:
53 g
Protein:
24 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Kom imens høns i asparges i en gryde og varm godt igennem.
 Brug gerne stokken også. Kog dem med kartoflerne de sidste 4 min. Klip purløg fint.
Servér høns i asparges med kartofler, broccoli og et drys fintklippet purløg.
Håber maden smager!