Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli
Vegetar
5 dages holdbarhed

Blomkålswings med bønnestuvning, syltede grøntsager og aioli

Ny opskrift
Under 45 min
15 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
  • Salt
  • Smør
  • Sukker
Barbecuesauce
½ dl
(Selleri, Sennep)
Blomkål
1 stykke
Rasp
¾ dl
(Gluten, Hvede)
Saucejævner
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Mexico mix-krydderi
¾+¾ tsk
(Selleri)
Kartofler, små
400 g
Rødløg
½+½ stk
Gulerod
1 stk
Grøn chili
½ stk
Æbleeddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Hvidløg
1 fed
Bønner
1 dåse
Hakkede tomater
½ dåse
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Aioli
1 pose
(Æg)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
781 kcal
Fedt:
32 g
Kulhydrater:
101 g
Protein:
22 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft).
 Smelt 1½ spsk smør i en lille gryde og bland det med barbecuesauce. Del blomkålen i grove buketter, skær også gerne stokken i mindre stykker. Vend det i smøret. Bland rasp, saucejævner, ¾ tsk mexico krydderi og lidt salt i en dyb tallerken og vend blomkålen deri. Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag i ca. 15 min. til de er gyldne.
 Vend kartoflerne med lidt olie, salt og peber. Bag med i ovnen i ca. 15-20 min. til de er møre.
 Pil rødløg og skær halvdelen i tynde skiver. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Hak chili fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kog æbleeddike, 1 dl vand og 2 spsk sukker op, kom grøntsagerne i og lad dem trække til servering.
 Pil hvidløg og hak det og resten af løget fint. Skyl bønnerne og dræn dem. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg og hvidløg i 2-3 min. uden det tager farve. Tilsæt mexico krydderi, hakkede tomater, bouillon, 1 dl vand samt bønnerne. Lad det småkoge i 10 min. Smag til med salt, peber og sukker.
 Servér blomkålswings med aioli sammen med kartofler, bønnestuvning og syltede grøntsager.
Håber maden smager!