Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts
Vegetar
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Vegetarisk grøn karry med squash, bøgehatte og peanuts

Ny opskrift
Under 20 min
6 Ingredienser
Hurtig ret med færdig karrysauce, der skal bare tilføres grøntsager og forkorgte ris. Så er maden klar.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Kogte ris
1 pose
Squash
1 stk
Bøgehatte
1 pk
Grøn karrysauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Koriander, frisk
½ pk
Peanuts
½ pose
(Jordnødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
535 kcal
Fedt:
20 g
Kulhydrater:
76 g
Protein:
13 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Del risene med fingrene mens de er i posen og tilbered i microovn som beskrevet på posen. TIP: Har du ikke en microovn, så kom dem i en gryde og hæld 1 dl kogende vand over. Damp under låg i 2-3 min.
 Varm en stegepande/wok op med lidt olie. Skyl squash og skær i tern. Skær bunden af bøgehattene. Steg begge i 2-3 min. ved høj varme. Kom saucen på og kog op. Skru ned til medium varme og lad det simre 1-2 min.
Hak koriander og peanuts groft. Drys det over retten og servér med ris til.
Håber maden smager!