Kylling i rød karry med cashewnødder og ris
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Kylling i rød karry med cashewnødder og ris

Ny opskrift
Under 45 min
9 Ingredienser
En dejlig nem orientalsk ret med kylling. Der er styrke i retten fra den røde karry (indeholder spor af skaldyr) og spændende pift fra sesam tilsat sødme fra ananas og kokosmælk - og hertil knas fra cashewnødder.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Krebsdyr
    ·
  • Fisk
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
Fuldkornsris
200 g
Kyllingebryst
280 g
Kokosmælk
2 dl
Rød karrypasta
1½ tsk
(Krebsdyr, Fisk)
Rød peber
¾ stk
Koriander, frisk
1 pk
Sesamfrø
1 spsk
(Sesamfrø)
Ananas i tern
100 g
Cashewnødder
1 pose
(Nødder)
Næringsindhold (per portion)
Energi:
905 kcal
Fedt:
38 g
Kulhydrater:
93 g
Protein:
49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Sæt ris over i 4 dl vand med lidt salt. Kog med låg i 30 min. Sluk og lad trække til resten af retten er færdig.
 Reducér evt. mængden, da den er meget stærk, og vend det godt rundt.
Rens peberfrugt og skær i stimler. Skyl, tør og hak koriander.
Rist sesamfrø på en tør pande til de har taget let farve.
Kom peberfrugt og ananas uden væde i wokken og varm kort igennem.
Servér med ris og drys med cashewnødder, sesamfrø og koriander.
Håber maden smager!