Yoghurtkylling med salte mandler
30-40
4 dages holdbarhed

Yoghurtkylling med salte mandler

Indisk inspireret kylling marineret i krydret yoghurt, serveret med nudelsalat med masser af grøntsager, salte mandler og en cremet yoghurtdressing.

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • mælk,
  • nødder,
  • selleri,
  • sennep,
  • svovldioxid,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Salt
  • Peber
  • Sukker
  • Olie

Det skal du bruge

Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Yoghurt naturel (Mælk, Laktose)
2+3 spsk
Citronsaft
1+½ spsk
Spidskommen
½ tsk
Kyllingeinderfilet
300 g
Skoleagurk
1 stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Rødløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Fuldkornsnudler (Gluten, Hvede)
175 g
Dijon sennep (Sennep, Svovldioxid)
1 spsk
Bredbladet persille
1 drys
Saltede mandler (Nødder)
1 pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 667 kcal
  • Fedt 16 g
  • Kulhydrater 73 g
  • Protein 57 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Marinade: Pil og pres hvidløg. Skræl og riv ingefær. Bland begge dele med 2 spsk yoghurt, 1 spsk citronsaft, spidskommen, ½ spsk sukker og ¼ tsk salt. Vend kyllingen i og sæt i køleskabet.
  2. Grøntsager: Halvér agurk på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i ½ cm tykke skiver. Skyl bladselleri og skær i tynde skiver. Pil løg og skær i tynde skiver. Skyl peberfrugt, fjern kerner og skær i små tern.
  3. Tag kyllingen op af marinaden og steg på en stor pande ved middel varme i lidt olie ca. 7 min. på hver side.
  4. Kom imens nudler i kogende vand tilsat ¼ tsk salt og kog 4 min.
  5. Dressing: Bland yoghurt, sennep, citronsaft og smag til med salt, sukker og peber.
  6. Bland grøntsagerne med nudler til salaten. Skyl, tør og hak persille. Hak mandler groft.
  7. Læg kyllingen ovenpå salaten og drys med mandler og persille. Servér dressingen til.