Laktosefri
4 dages holdbarhed
Sticky kylling i appelsinglace med hvidløgsgulerødder og pak choy
4.11 (530)
Under 30 min
11 Ingredienser
Serveret med ris.
Serveret med ris.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Peber
- Salt
- Sukker
Basmatiris
200 g
Appelsin
½ stk
Lime
½ stk
Kyllingeinderfilet
300 g
Teriyaki-sauce
½ dl
Gulerod
2 stk
Hvidløg
1 fed
Sesamfrø
1½ spsk
Pak choy
1 stk
Mayonnaise
2 spsk
Sambal oelek
1½ tsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 828 kcal
- Fedt:
- 15 g
- Kulhydrater:
- 123 g
- Protein:
- 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Skyl appelsin og lime, riv skallen og pres saften fra begge. Varm en stegepande op med lidt olie og brun kyllingen ved høj varme. Krydr med peber og steg ca. 2 min på hver side ved medium varme. Tilsæt saft og skal fra appelsin og lime, teriyakisauce og 1 spsk sukker. Kog det sammen i 2-3 min.
Skræl gulerødder og skær dem i skiver på skrå. Pil og pres hvidløg. Varm en stegepande op med lidt olie og steg gulerødderne ved middelhøj varme i ca. 4 min. Steg hvidløg og sesamfrø med det sidste min. Kom dem i en skål og brug panden igen.
Varm panden op igen med lidt olie. Del pak choy i kvarte. Steg dem ved høj varme ca. 1 min. Kom 2 spsk vand og lidt salt ved og lad det dampe under låg i yderligere 1 min. Bland det med gulerødderne.
Rør mayonnaise og sambal oelek sammen.
Servér sticky kylling med ris, hvidløgsgulerødder og pak choy med chili-mayonnaise som dip.
Håber maden smager!