Vegetar
5 dages holdbarhed
Svampe-yakiniku med æg og sesamstegt broccoli
4.15 (145)
Under 35 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Sukker
Basmatiris
200 g
Champignon
125 g
Østershatte
100 g
Forårsløg
1 stk
Ingefær
½ stk
Hvidløg
1+½ fed
Sojasauce
2 spsk
Hvidvinseddike
½ spsk
Saucejævner
½ tsk
Broccoli
1 stk
Sesamfrø
½+½ spsk
Æg
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 673 kcal
- Fedt:
- 16 g
- Kulhydrater:
- 106 g
- Protein:
- 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.
Rens champignon og østershatte og skær dem og forårsløg i skiver. Skræl og riv ingefær fint. Knus 1⅓ hvidløg. Bland ingefær, hvidløg, 1 spsk sukker, soja, ¼ dl vand, 1 spsk olie, hvidvinseddike og saucejævner i en skål.
Skyl broccoli, del i små buketter, skræl og skær stokken i tern. Varm olie op på en pande og steg broccoli med presset hvidløg, halvdelen af sesamfrøene og lidt salt i 2-3 min. Læg det på en tallerken og gem panden.
Tør panden med et stykke køkkenrulle og varm lidt olie op. Steg æggene i 2-3 min. og læg dem på en tallerken.
Kom lidt mere olie på panden og steg svampene ved høj varme i 3-4 min. Tilsæt det hvide fra forårsløg, sesamfrø og saucen. Kog ½-1 min. til det jævner.
Top svampe-yakiniku med resten af forårsløget. Servér med ris og sesamstegt broccoli.
Håber maden smager!