Chana marsala med kikærter og linser
Vegetar
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Chana marsala med kikærter og linser

3.96 (99)
Under 40 min
13 Ingredienser
En dejlig medium krydret vegansk gryderet med gode proteiner man bliver behagelig mæt af.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Peber
Basmatiris
200 g
Løg
½ stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Squash
1 stk
Karry
½ spsk
Spidskommen
1 tsk
Stødt koriander
½ tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Hakkede tomater
½ dåse
Røde linser
1 dl
Kikærter
½ dåse
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
713 kcal
Fedt:
7 g
Kulhydrater:
129 g
Protein:
33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
Pil og hak løg og hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Skyl og skær squash i mundrette stykker.
Sæt en gryde over med lidt olie og svits løg og hvidløg i ca. 2 min uden de tager farve. Tilsæt karry, spidskommen, koriander og ingefær og steg videre i 1 min.
Tilsæt bouillon, 2 dl vand, hakkede tomater, linser og squash og kog i ca. 20 min. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis det koger for tørt.
Hæld lagen fra kikærterne og tilsæt dem sammen med spinat de sidste 3 min. af kogetiden. Smag til med salt.
Servér linse/kikærtegryden sammen med ris
Håber maden smager!