Koteletter og cremet kartoffelsalat med bladselleri og æble
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Koteletter og cremet kartoffelsalat med bladselleri og æble

4.32 (236)
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Kartofler, små
300 g
Bladselleri
1 stilk
(Selleri)
Æble
½ stk
Skalotteløg
½ stk
Dild, frisk
½ pk
Kotelet
2 stk
Græsk krydderiblanding
½ spsk
Aioli
75 pose
(Æg)
Rucola salat
30 g
Cherrytomater
100 g
Næringsindhold (per portion)
Energi:
733 kcal
Fedt:
52 g
Kulhydrater:
33 g
Protein:
34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Del kartoflerne i kvarte og kog dem i 10-15 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skyl og skær selleri i tynde skiver og æble i tern. Skræl og hak skalotteløg fint. Skyl og hak dilden fint.
Krydr koteletterne med lidt salt og peber. Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Steg kødet i 2-3 min. på hver side, så det lige er gennemstegt. Krydr med græsk krydderi mod slutningen af ​​stegetiden. Lad kødet hvile indtil servering.
Bland grøntsagerne og kartoflerne sammen i en salatskål og vend aiolien i. Smag til med salt og peber.
Skyl rucola og cherrytomater og bland det i en skål. Dryp med lidt olivenolie og krydr salt og peber.
Håber maden smager!