Indisk bønnegryde
Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Indisk bønnegryde

3.91 (127)
Under 35 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
  • Smør
Basmatiris
200 g
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Gulerod
3 stk
Karry
1 spsk
Garam masala
½ spsk
Butterbeans
1 dåse
Piskefløde
1 dl
(Mælk, Laktose)
Hakkede tomater
½ dåse
Hvidvinseddike
1 spsk
(Svovldioxid)
Koriander
1 drys
Næringsindhold (per portion)
Energi:
882 kcal
Fedt:
28 g
Kulhydrater:
130 g
Protein:
27 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg i ca. 10 min.
Pil løg, hvidløg og ingefær og hak det hele fint. Skræl gulerod og skær i ca. 1 cm tern. Varm en gryde op med 1 spsk smør og steg det hele ved middelvarme i 5 min.
Tilsæt karry og garam masala og steg med 1 min. Hæld lagen fra bønnerne. Tilsæt fløde, tomater, bønner og hvidvinseddike. Kog videre et par min. og smag til med salt og peber.
Hak koriander groft og drys over retten. Servér med de kogte ris.
Håber maden smager!