Caribisk fiskegryde med kokos, koriander og lime-marineret torsk
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Caribisk fiskegryde med kokos, koriander og lime-marineret torsk

4.18 (92)
Under 35 min
14 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Basmatiris
200 g
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Lime
1 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Rød chili
¼ stk
Tomat
1 stk
Rød peber
1 stk
Timian
½ tsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
(Selleri)
Kokosmælk
2 dl
Saucejævner
½ spsk
(Mælk, Laktose)
Koriander, frisk
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 757 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 95 g
  • Protein: 37 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog ris i 3½ dl vand med lidt salt i 12 min. med låg. Sluk og lad trække under låg til resten af retten er færdig.  
 Skær fisken i tern ca. 3x3 cm, læg dem i en skål og krydr dem med salt. Skyl limen, riv skallen fint og pres saften over fisken. Rør det lidt rundt og lad det trække.
 Pil løg og hvidløg og hak begge fint. Skræl ingefær og hak det fint. Skær chili i tynde skiver (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Skær tomat og peberfrugt i tern. Varm en gryde op med lidt olie. Steg løg, hvidløg, ingefær, chili og timian i ca. 2 min. Tilsæt tomat, peberfrugt, bouillon og ½ dl vand og kog det i 5 min.
Kom kokosmælk i gryden og kog op igen. Tilsæt saucejævner og lad suppen jævne lidt under omrøring. Kom fisken i og kog videre i 2 min. Smag til med salt og peber.
Hak koriander og drys over suppen. Servér med ris til.
Håber maden smager!