Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe og kylling
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed

Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe og kylling

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
10 Ingredienser
En fyldig og varmende suppe med masser af lækkert fyld af bland andet kylling og shiitakesvampe. Styrken kan du selv skrue op for med chilli.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Selleri

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Shiitake-svampe
50 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon
1 pose
(Æg, Selleri)
Svampefond
½ pose
Glasnudler
150 g
Babyspinat
50 g
Forårsløg
2 stk
Chiliflager
½ tsk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 528 kcal
  • Fedt: 10 g
  • Kulhydrater: 69 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
Skær kylling i små tern. Varm 1 spsk olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 min.
Tilsæt bouillon, svampefond og 1 ltr vand og bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Kom nudlerne i og kog med de sidste 5 min.
Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før servering.
Servér suppen portionsvis med chiliflager til (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt).
Håber maden smager!