30-40
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Japansk nudelsuppe med shiitakesvampe og kylling
En fyldig og varmende suppe med masser af lækkert fyld af bland andet kylling og shiitakesvampe. Styrken kan du selv skrue op for med chilli.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Æg,
- selleri
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
Det skal du bruge
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Shiitake-svampe
50 g
Kyllingeinderfilet
300 g
Hønsebouillon (Æg, Selleri)
1 pose
Svampefond
½ pose
Glasnudler
150 g
Babyspinat
50 g
Forårsløg
2 stk
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 524 kcal
- Fedt 10 g
- Kulhydrater 69 g
- Protein 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Rens svampene og skær i skiver.
- Skær kylling i små tern. Varm 1 spsk olie i en stor, tykbundet gryde og svits kyllingen ca. 3 min. Tilsæt hvidløg, ingefær og svampe og svits yderligere 2 min.
- Tilsæt bouillon, svampefond og 1 ltr vand og bring suppen i kog. Lad simre under låg i ca. 10 min. Kom nudlerne i og kog med de sidste 5 min.
- Skyl spinat og forårsløg. Snit forårsløg fint. Tilsæt begge dele under omrøring lige før servering.
- Servér suppen portionsvis med chiliflager til (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt).